Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bombel_1985

Mam dzis paskudny dzien ..

Polecane posty

wiec musialo to byc cos cholernie ciezkiego .. brzydula ... uwierz ,jeszcze bedzie dobrze. Glowa do gory

Bombel dzieki:)Tez tak sobie to tlumacze ale i tak w to nie wierze Zlamalam sie zupelnie i nic nie ma juz takiego znaczenia jak kiedys

Gość ksztalcik
Bombel_1985 A Wiesz czym to grozi? Totalnym powodzeniem, ktore zwykle mam ; ) Wypije za Twoje to sie wyrowna. Pije Harnasia.

brzydula cokolwiek sie stalo nie pozwol zeby odebralo ci to radosc zycia :) nic nie dzieje sie bez przyczyny

jestem caly czas ... juz ktorys rok z rzedu ... a teraz dochodze do siebie po fiestach z okazji wygranej Hiszpanii :P cos pieknego

ten lolek to do mnie ??? bo jak tak to niestety nie jaram , rano trzeba wstac , a po lolkach mam spanie jak cholera :P a co ..zapalilbys ??

Gość ksztalcik
Bombel_1985 No wlasnie tak pocieszasz innych, swietnie Tobie idzie Znam sie na tym;) ale Siebie to nie Mozesz postawic na nogi, prawda? Za powodzonko;)

ja nie bardzo rozumiem co sie ze mna dzisiaj dzieje , a wlasciwie to dzialo ..pierwszy raz mialam taki dzien ( nie liczac oczywiscie okresu) kiedy to mialam takie humory ..ok rozumiem pecha , rozumiem nerwy bo przeciez pech drazni ..ale to ze bylam taka placzliwa..to skad sie to wzielo ?? bylo minelo :) jutro kolejny piekny dzien (miejmy nadzieje)

na zdjęciu było widać ze jarasz lolka :P ;) dobry jest tam staff ? smażyłem 8 lat fajna sprawa :) Kiedyś Twoja dziewczyna wkleiła fote na kafe :P coś się chciała radzić włosów.... nie pamiętam

brunet...czekaj..chlopie..ja sie pogubilam..mylisz fakty , bombel_1985 to kobieta czyli ja .. na foto to moj chlopak pali lolka nie ja , ja kiedys wkleilam foto na kafe ( ale masz pamiec chlopie) a palenie dobre , nawet bardzo dobre ...rozumiesz ??

Gość ksztalcik
Bombel_1985 Daj spox zdarza sie najlepszym, lepsze i gorsze dni Tez cos Myslisz ze Jestes wyjatkiem? Mam podobnie...

Gość no i mamy nowy dzień :)

Bombel dzieki za cieple slowa:) Podobno w zyciu trzeba doswiadczyc kazdego uczucia Nigdy nie myslala,ze tak mnie powali ale tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono...

Gość ksztalcik
pelen niespodzianek sio spac

ooo dobra , zasiedzialam sie, ja uciekam spac , za 4 godziny wstaje do pracy ... pfff slodkich snow wszystkim i nie smutac w zyciu piekne sa tylko chwile i o nich trzeba pametac a nie o gorszych dniach !!! dobranoc

Bombel_1985 pomyliłem Ciebie :P sorki Poznałem bo jesteś bardzo ładna :P oczy super :P to zapamiętałem :P a poza tym masz kolczyk w brwi :P po już tym byłem pewny ;) w Polsce jest gówniany towar :o chyba ze ma się dobre dojście :)

Gość ksztalcik
Bombel_1985 Wiem cos o tym...