Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynafacetaa

czy pół roku to wystarczajcy czas dla faceta aby sie mogł zdecydowac

Polecane posty

Gość dziewczynafacetaa

czy chce byc ze mna czy nie czy mnie kocha jestesmy razem pół roku a ten powiedzmy od 2 miesiaca bycia razem ma ciagle jakies wahania raz jest super raz nie facet szuka juz zony ma swoje lata, ceni sobie stałe zwiazki itd jest w porzadku czesto sie widujemy, spedzamy razem czas itd w gronie rodzinnym jednak on chyba nadal nie wie czego chce na poczatku walczyłam było mi przykro ze tak jest dawałam mu czas na zastanowienie, teraz troche załuje ze tyle czekałam bo sie zakochałam i troche pogubiłam w tym wszytskim kiedy chciałam odejsc stwierdził ze nie chce mnie stracic itd od tamtego czasu mineło juz sporo czasu..ostatnio miedzy nami ejst super, stał sie bardziej czuły itd ale i tak to nie ejst to, jezeli znowu sie oddali to nie wytrzymam i go zostawie bo to mnie bardzo boli, te momenty kiedy sie tak oddala Mysle ze dałam mu wystarczajaco duzo czasu zeby mogł sie zastanowic? prawda? mmam 24 lata on 28

Gość niebieskooki-blondas nl
Ułamek sekundy starczy :P I nikt nie jest taki sam w każdej chwili ;)

Gość dziewczynafacetaa
martwie sie ze marnuj czas, oddaje serce na marne:(

Gość dziewczynafacetaa
nikt nie pogada?:)

Gość dagita
roznie to bywa w zyciu... mysle ze takich par gdzie obydwie strony od poczatku i bezustannie sa siebie pewne, pewne ze to wlasnie ten jedyny/jedyna to bardzo mala grupa super miec taki zwiazek ale to sie zdarza dosc rzadko wiekszosc zwiazkow to takie, gdzie raz jest lepiej, raz gorzej, raz wydaje nam sie ze tak, to to, innym razem jakies watpliwosci.... takze mysle ze to bardzo osobnicza sprawa...i nie mozna dawac komus miesiaca/ pol roku/roku ....

Gość dziewczynafacetaa
czesto mnie zastanawia czy mozna byc zkims do kogo sie nic nie czuje czy strach przed samotnoscia jest tak silny by byc z kims kogo sie nie kocha, sypiac z ni, planowac wakacje, nie wiem spotykac sie wiecie jak sie oddala, wtedy nie czuje potrzeby zeby sie do mnie odezwac, odzywa sie ale raczej z obowiazku niz checi..nie chce sie przytulac itd

Gość aniabra
ale to nie musi byc tak ze on nie czuje nic.. rzadko jest tak ze czuje sie nic albo wszystko

Gość dziewczynafacetaa
ta cos czuje np sympatie ale troche to za mało jak na poł roku zwiazku

Gość dziewczynafacetaa
uppppppppppppppppppppppp