Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Energiczna Trzydziestolatka

czy kazdy facet umiera na przeziebienie?

Polecane posty

Taak, dal nich bol, glowy, kaszel, katar... a nie daj boze teraz oparzenie sloeczne to dramat, to sa wielkie tragedie, lament, bol, choroba.. i masa lekow bo tragedia sie dzieje :D

Gość uwielbiam makaron sojowy
mój mężuleczek jak zje moją zupeczkę śmiecióweczkę zawsze wychodzi calutko a jak na desereczek zrobię mu lodziczka to już wogóle mu temperatureczka się normuje:)

Gość Ewaldi
o czym albo o kim Wy tu pierdzielicie za lalusia wyszłaś jedna lub druga to teraz można powiedzieć, że widziały gały co brały ale pomyśl sobie jedna i druga , być może ON brnąc w śniegu i w zimnie oponę wymieniał przebitą a wtedy siedziałaś w aucie albo ON odśnieżał drogę aby do sklepu można było dojechać a teraz marudzisz, że zostałaś sama bez komentarzy zostawię :(

jak mozna się przeziębic przy 30 stopniowym upale? :P

Gość Ewaldi
Energiczna chyba ma jakiś problem psychiatryczny i coś się jej wydaje a apteka już jest zamknięta :(

Energiczna Trzydziestolatka- obstawiam 99% facetów. Mój na pewno- co ciekawe, jakby miał złamanie z przemieszczeniem to by pewnie z dumną miną stwierdził że "to tylko draśnięcie". A przy draśnięciu sprawdza jakie są objawy zakażenia i szuka ich u siebie... Mój ojciec miał wycinanego pieprzyka i całe trzy szwy na plecach- leżał w łóżku stwierdzając z miną męczennika że ma "dziurę w plecach". Słyszałam kiedyś ginekologa który powiedział że jakby na patologii ciąży leżeli mu mężczyźni to on by specjalizację zmienił...

Tak :D Mój dzielnie znosił operację nogi, ale przeziębienie to jest koniec świata, najgorsze co może być :D Przy takich upałach łatwo złapać anginę.

No wlasnie, moj tez mial powazniejsze dolegliwosci i tak nie kwekal, jutro wieczorem sie umowlam z kumpela, to zrobila sie z tego tragedia :P no jak to nie przyjdziesz? jestem taki chory i z nosa mi cieknie... wiec pewnie przyjde i jeszcze mu obiad zrobie... masakra :P bidny Kocur :(