Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaTa

Wysłaliście kiedys komuś anonimowy list????

Polecane posty

Gość SaTa

Jak np: swojemu idolowi, piosenkarzowi, aktorowi, komukolwiek. Przez mail albo w kopercie, anonimowo?czy jest możliwość, że ludzie się zkminiają z jakiej to miejscowości i od kogo, czy raczej nie da rady?

Gość SaTa
up, up!

Gość Hadrian de Bello
Niestety tak. To był list do Świętego Mikołaja i jak się trudno nie zorientować g. Dostałem:O

do tuska pisałam, ale nie wiem czy nawet przeczytał :( 🖐️

Gość SaTa
dahahah:D lol, nie no ale pytam tak ogólnie, czy jest taka mozliwość, że mogą do tego dotrzec skad list nadany i tak dalej. A przymierzam sie do wysłania listu idolowi piosenkarzowi i chce zachowac anonimowosc. Chbya by sie raczej nie skminiali co nie?

Gość Hadrian de Bello
Adres Świętego Mikołaja przypomnę -urexen urexen urexen,korvatontorii, Finlandia.(ps tego drugiego słowa nie wypowiadajcie przypadkiem na głos przy wigilijnym stole bo możecie nieopatrznie oberwać za przeklinanie choć nie wiem czemu)

Gość gal amonim
no jak jest znany to dostajesporo listów i co myślisz, że prowadzi śledztwa kto wysłał i skąd, zrobi to jeśli będziesz mu np. grozić w tym liście

Gość SaTa
aha czyli jesli tresc jest przyjazna i pochlebna to nie ma sie czym martwic, jo?:)

prawdopodobnie nawet tego nie przeczyta. wyluzuj.

Gość Hadrian de Bello
00:11 Husky. To był żart ?:O SaTa. A co chcesz mu napisać?:)

Gość Hadrian de Bello
Pragniesz mu coś wyznać?:)

Gość SaTa
Tak.:) Kocham Piotra Kupichę z Feela:)❤️

Gość Hadrian de Bello
SaTa. Każdemu wolno kochać. To miłości słodkie prawo:):)

Gość SaTa
a co to grzech, lol2, przecież go nie uwiodę!:D

Gość Hadrian de Bello
No Husky a Ty o czym tam pisałaś?:)

Gość SaTa
no wiem, ale kurczę dalej mam paranoję na tym punkcie, że sie wyda na caly swiat, nie wiem sama czemu, a to odciski palców a to skad list został nadany, Dżizas Krajst!:/

Gość Hadrian de Bello
No nie wiem nie wiem SaTa:):) ale możesz zawsze wyznać to co czujesz. Ktoś kiedyś powiedział że wyznanie miłości jest poezja z definicji(ten ktoś to ja nie chwaląc się):)

Gość SaTa
kurczę, tak się boję:/ Boję się, że to siewyda. Waaaah! A ja naprawdę nie mam żadnych niecnych zamiarów! Czy kiedykolwiek sięna to zdobędę? Kuźwa!:(

Gość Hadrian de Bello
Udaj się do sklepu z papierniczego z papeterią w zabiegowych rękawiczkach kupionych wcześniej w aptece. Tam też kup już na miejscu długopis. Wyznanie swe przelej na papier na miejscu w urzędzie pocztowym. Resztę procedur już znasz. Hop do skrzynki i za parę dni serce Piotra będzie szybciej bić dzięki Tobie :)

Gość SaTa
zabiegowe rękawiczki??? A więc jednak, jest taka mozliwość że mogą do mnie dotrzeć? Czy z tymi rękawiczkami to było tak dla jaj? Ej, Hadrian de Bello, odpisz!:(

Gość SaTa
Świetny pomysł!:) będę sobie nucić przy tym jego słodki szlagier "w odpowiedzi na twój list tra la la la....":)

Gość Hadrian de Bello
No pewnie że dla jaj.:) No wiesz ja tam w końcu nie wiem co tam chcesz pisać. To inna sprawa. Bo jak to ,że np go bardzo kochasz to czego się tak boisz?:)

Gość Dr Sheback
No mnie się wydaje że nikogo to nie będzie chyba obchodzić. No chyba,że nie wiadomo co tam chcesz napisać.

Gość SaTa
grunt ze nie będą to pogróżki, lol:D napiszę Mu bardzo, bardzo subtelnie, teheh. żeby nie bylo :] ale powiedz mi jedno, błagam tak dla spokoju, on się nie ma jak skminiać z jakiego to miasta przybędzie? ten list?

Gość Hadrian de Bello
Ja to nie wiem. Ale jak będzie bez adresu nadawcy no to raczej nie. Ale ale mam pytanie. Czy nie lepiej byłoby np napisać chociaż w tym liście czegoś o Sobie. Np jak masz na imię ile masz lat itd no bo właściwie to po co taki list? No choćby chciał nie odpisze Ci:O

Gość Dr Sheback
Możesz mu napisać że będziesz na niego czekać jak tylko mu się znudzi jego obecny związek niech mrugnie okiem podczas jednego z wywiadów w tv a napiszesz wszystko a nawet dołączysz mapkę z trasą szybkiego dojazdu by rzucić się mu w ramiona:):) Może być?

Gość SaTa
mi tam nie zależy żeby koniecznie odpisywał, lol. Tylko zeby miał ta swiadomosc ze jest na swiecie ktos kto go bardzo ceni i podziwia i darzy sympatia no ja wiem ze nie jestem jedyna fanka ale wciaz:)

Gość SaTa
Dr Shebak: nie no bez przesadyzmu, nie chce mu związku rozwalać:P

ooo jak sie temat rozwinął. a o czym pisałam do tuska, to juz moja tajemnica!

ale on dostaje takich listów miliony.... jemu się nie bedzie chciało po jakis tam bazgrołach dochodzic kto to pisał. zastanów się logicznie - PO CO?