Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie auto kupic

najlepszy samochód-wpisujce markę

Polecane posty

Gość samochody
Moim zdaniem najlepszy jest VW i Audi , ja mam już drugiego z kolei passata i jest świetny, Audi też polecam i zgadzam się też z innymi że BMW chociaż części do niego trochę kosztują więc najelepiej VW lub Audi

Polecam vw i skodę jak na polskie warunki dzisiaj i tak te auta są bardziej wadliwe niż przed paroma laty czytałam artykuł w fachowej prasie, gdzie opisywano jak firmy samochodowe zatrudniają ekstra inżynierów, aby tak konstuowali wszystko, aby starczało na 4 lata, a potem najlepiej kupić nowe. I ja mogę to z doświadczenia potwierdzić, że kiedyś każdym nowym autem jeździłam 200 tyś. i nie było problemu, a dzisiaj po 100 tyś. zaczyna się już sypać.

Gość a ja ide
ja polecam nissana szczególnie almerke sobie upodobałam - miodzio autko teraz mam hondę civic też dobre ale tęsknię za almerką

Gość wielbiciel cichy
łada 2105 est nie zawodna

a ja mam mazde xedosa ,nie dość że mega wygląda przynajmniej ja tak uważam to w ciągu 2 lat nic a nic nie padło w niej. Jeżdżę bardzoooo dużo i jedyne co robiłam to zmieniłam wycieraczki :)

Gość znawczyni aut
zależy kto ma ile kasy. audi trzyma wysoką cenę bo to dobre auta. Mi w sumie pasował chrysler woyager,bo wysoko,wszystko widziałam z góry:-)

Gość alister
audi i tylko audi

Gość Dobrodziejka
VOLVO S 80 i zadno inne. To jest auto z klasa i pelna wygody jazda. POLECAM ja naprawde kazdemu.Auto na kazde drogi i polske i nie polskie.

Gość to tylko ja-Ola
Ja mam focusa z 2005roku, jestem zadowolona,mi nie jest potrzebny samochód z duzymi osiagami:-) ważne bym dojechała do miasta czy też szkoły (200km), tak wiem wiekaszoc ma opine: ford gówno wort... no ale ja nie narzekam, jestem zadowolona

Gość alister
audi

Gość alister
sam posiadam A3 1.9 TDI 130 KM i jestem bardzo zadowolony. Wada - drogie :/

Gość Audi. drogie, bo dobre
:)