Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decyzja na cale życie..

jak przegadac facetowi zeby sie juz nie dziarał pomocy :(

Polecane posty

Ma juz dwa tatuaze na nogach jak dla mnie okropne. Spotykamy sie narazie ale jeszcze nie jestesmy oficjalnie ze soba, ale zalezy nam na sobie, on sie bardzo liczy z moim zdaniem, bo pytal mnie czy mi sie podobaja takie wzory-ale otwarie mu mowilam ze nie. Ale mysle ze i tak sie znowu oszpeci :( dam Wan zdjecia tych dziar zebyscie nie mysleli ze przesadzam :o http://browse.deviantart.com/designs/tattoos/?qh=§ion=&q=muerte#/d19wbmj albo taką http://artimpact.web-log.nl/photos/uncategorized/2009/09/21/weblog16_2.jpg mam dosc!:(

Mi sie tatuaze osobiscie bardzo podobaja, dlatego nie rozumiem Cie w ogole. To jest JEGO cialo, on ma swoj rozum i (mam nadzieje) sie nim kieruje. Bez przesady, ze ma sie Ciebie sluchac w 100%, bo jest, lub bedzie z Toba w zwiazku. Jesli Ci sie tatuaze nie podobaja, to moze poszukaj sobie kogos kto ich takze nie lubi? Wtedy nie bedzie problemu ;)

no ok jakies fajne delikatne moga byc, ale nie takie jak Wam dalam linki.. :(

Gość Booooo
a mi się tatułaże podobaj. Fakt te na zdaenciac nie są morze zbyt ładne ale dla niego moze to cos znaczy (wiele osób tatułuje sie żeby cos uchonorować , o czymś pamiętac itp) mój facet ma jeden, ja też bym chciała sobie zrobić ale mi nie pozwala... BUUUU!!!

Gość katiess83
On ma takie wielkie? Jak dla mnie masakra jeszcze jak facet ma 20-25 ale tak 30 letni mezczyzna caly wydziarany to juz oblecha.A ile on ma lat? Moj ma tez 2 ale nie duze tribala na ramieniu i smoka na lopatce chce tez trzecia ale to juz tandetnie moze wygladac.TAkie wielkie jak ma Twoj to juz masakra.

Kobiety, jesli wam sie tatuaze nie podobaja, to szukajcie sobie facetow, ktorzy ich nie lubia. Nie bedzie pozniej problemow i zalow na forume :O.

ma 26.. nie hehe to nie sa jego zdjeica, on dopiero ma w planach zrobic sobie takie jak na tych zdjeciach :o :o na obydwóch lydkach ma dwie, ale nie takie znowu duze,

Gość no ja bym sie odkochała

*BLE BLE* - cześć przystojniaku;) I właśnie - mnie się tatuaże podobają, więc nie umiem cię zrozumieć, zwłaszcza zaś tego, że wiążesz się z kimś, kto robi coś, czego ty nie tolerujesz:o