Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gewgdsbhdfbsbs

U mojego faceta na wydziale jest jakiś arab

Polecane posty

To by ci nie pozwolili, bo takie mają zasady, a my mamy inne. Poza tym ja nie używam określenia "tolerancja", bo zakłada ono moją wyższość nad osobą przez mnie tolerowaną, a tak nie jest. Wiele aspektów ich życia mi się nie podoba, np. stosunek do kobiet, ale wiem, że tego nie zmienię, a że np. Arab u nas studiuje? I cóż z tego? Jakim jest zagrożeniem dla naszej integralności?

Gość gewgdsbhdfbsbs
jak możesz być tolerancyjna dla kogoś kto ciebie w żandnym wypadku nie toleruje?? jesteś nielogiczna nie podoba ci się pare zasad? to się przyzwyczaj, bo za pare lat będziesz tolerancyjnie musiała się ustosunkować do nich :O

Gość gewgdsbhdfbsbs
i nie generalizuj - to ty masz inne zasady ja nie i założe się, że większość polaków też

Gość darcie pyska z pięknego
nie możesz zabronić modlenia się ? .To dlaczego to robią w arabii saudyjskiej , na lotniskach w tym kraju jak w bagażu znajdą biblie to wrzucają do niszczarki , niszczą krzyże , patrz czyli jednak ktoś tu jest nietolerancyjny. A to tylko malutki zakres ich nietolerancji . przyjeżdżając do europy żądają tolerancji , coś za coś. nie może być tak ,że jeden tylko daje a drugi bierze. "To by ci nie pozwolili, bo takie mają zasady, a my mamy inne." - czyli sama widzisz ,że są nietolerancyjni i interesuje ich tylko własny pogląd na świat, ja mam prawo tego nie akceptować i żądać od nich zmian na swoim terenie

Absolutnie nie generalizuję - pisze tylko i wyłącznie z własnej perspektywy. A to, że oni mnie nie tolerują - wisi mi to, dynda i powiewa:)

Gość gewgdsbhdfbsbs
jestem nielogiczna w tym co piszesz :O

Gość gewgdsbhdfbsbs
jesteś+

do czasu kiedy nie będa cię tolerować w twoim własnym kraju 🖐️

Oczywiście, że jestem nielogiczna, a to dlatego, że mam inny światopogląd niż ty. Przyzwyczaiłam się, że na tym forum nie zgadzając się z czyimś zdaniem jest się nielogicznym, grubym, zazdrosnym i brzydkim:) Reasumując - zlewam na nich cienkim moczem, tak jak na ciebie i na 99,99% populacji tego globu.

jaka tolerancyjna kultura wypowiedzi :D

Gość gewgdsbhdfbsbs
a ja nie jestem dla ciebie tolerancyjna, tak jak twoi kochani arabowie i powiem krótko - WYPIERDALAJ

gimbusy uspokójcie się :o

Co do wypowiedzi z wulgaryzmem - przerasta cię poziom stylistyczny i słowotwórczy moich wypowiedzi?

Gość gewgdsbhdfbsbs
NIE PODNIECAJ SIĘ, BO TWOJA RETORYKA JEST BARDZO PROSTA po drugie . probuję ci unaocznić jak będziesz niedlugo traktowana że przyjaiół-arabów

Ani oni moi przyjaciele, ani kochani:) Aleś się nakręciła... Zwyczajnie, olewam ich, ignoruję, nie zauważam itp. Zresztą, przecież nie muszę się przed tobą tłumaczyć:)

Gość oblubienica dobrze prawi
a ja nie mam ochoty dyskutowac z matolami, ktore mysla ze Polska i Polacy sa pepkiem swiata.

hehe czytanie ze zrozumieniem się kłania , to odnośnie tego pępka

Gość kuzde444
zal mi was.. Banda popierdolencow, chyba rozum ktos wam ukradl, jak mozna tolerowac arabow i ich kulture to sa pomyleni ludziska, pojebalo was do reszty

Gość dfsafgfdsffg
"Jakiś Arab, powiadasz, to rzeczywiście straszne A powiedz mi - głosowałaś na PIS?" co za kretynka :o

Oczywiście, że nic nie wiem i nie mogę wiedzieć:) Przecież tak świetnie mnie znasz, że możesz być tego pewna:)

Gość dfsafgfdsffg
ja nie głosowałem na kaczorka (jak by się oblubienicy mogło wydawać) ale z powyższym się zgodzę. imigranci z bliskiego wschodu i ich potomkowie się rozmnażają bardzo szybko. 8 i więcej dzieci to u nich normalna rzecz. w 3-4 pokolenia nas spokojnie mogą przewyższyć w liczebności a że mamy demokrację to głosuje większość. kalifat europejski w miejscu dawnej ue to nie jest takie nieprawdopodobne.