Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on okazał się damskim bokserem

Facet mnie uderzył!

Polecane posty

Kłóciliśmy się, ja go uderzyłam (nie pierwszy raz) ale ostatnio wyszłam z siebie, lałam go po pysku z pięści, z liścia jak leci, a on mnie rzucił na ziemie, wyrzucił z mieszkania i powiedział że z nami koniec.

Gość zjedz kanapke

Od raz mówie że to nie jest prowokacja, wczoraj naprawde doszło do kolejnej bójki, pokłóciliśmy się i ja nie wytrzymałam. On mnie rzucił na podłoge, o mało bym się w głowe nie uderzyła o ściane. Nie wiedziałam że jestem z takim człowiekiem prawie dwa lata.

powinien jeszcze Cię kopnąć w dupę:) No i z liścia dać ewentualnie jakbyś się dalej rzucała🖐️

Ludzie a za to jest uderzenie w twarz?(od kobiety) a on by mnie o mało nie zabił, może bardziej bym się pogodziła z tym gdybym dostała od niego lekko w twarz? a to co on zrobił? o mało by człowieka nie zabił(czyli mnie).

Po prostu powiedzieć mi bym przestała, kobieta to istota która nie panuje czasem nad sobą. A nie popychać i prawie by mnie zabił? a gdyby mnie zabił to co? Normalny facet nie zrobi czegoś takiego kobiecie, nawet gdy ona zacznie. A on potraktował mnie gorzej niż swoje psy i kota które trzyma w domu. Właśnie to było przyczyną jedną z naszych awantur, nie lubie zwierząt chciałam żeby je gdzieś oddał skoro razem mieszkaliśmy.

Gość sądzę że to prowokacja
chociaż niekoniecznie. ja kiedyś - dawno temu, z pięc lat będzie - spoliczkowałam czasem mojego faceta podczas kłótni, raz dostał z pięści jak wrócił o 3 rano spalony. on nigdy mi nie oddał, za tą pięść to mnie brzydko nazwał ale nie uderzył nigdy. a 2 lata później czyli 3 lata temu -poprosił mnie o rękę i od 2 lat jestesmy małżeństwem.

Gość ciebie oddal
ale facet na szczescie ma rozum i to ciebie a nie psy i koty do schroniska oddal :)

no ale żeby "lać z liścia, z pięści" to przesada !! nie mówię, że spoliczkowanie jet ok, ale czasem faceci potrafią przegiąć i to ostro... ostatni raz uderzyłam mojego męża z pięsci - lekko - w ramię jak mnie bardzo wkurzył, bo robił to celowo żebym sie zdenerwowała. i sie tylko śmiał. ale żałuję bardzo tych policzków z przeszłości.. tak jak on żałuj,e że wrócił do mieszkania o 3 rano, spalony, wiedząc że ja akurat byłam chora i miałam potworną gorączkę zanim wyszedł.

Guzik wiecie, dla niego wszyscy są ważniejsi. Nawet rodzice którzy są chorzy i do których codziennie jeździ na zmiane ze swoim rodzeństwem. Z resztą cała jego rodzina jest pojebana, wczoraj mu to wygarnełam co myśle o nim i jego korzeniach. Żadna normalna kobieta by tego nie wytrzymała.

no ten ostatni post , autorko, pokazał wyraźnie że to prowokacja, albo że jestes kompletnie rąbnięta w dekiel :O :O :O

hahahahahha padłam " dla niego wszyscy są ważniejsi. Nawet rodzice którzy są chorzy i do których codziennie jeździ na zmiane ze swoim rodzeństwem." ty jesteś popierdolona,ograniczona i nie wiem jak jeszcze można się do Ciebie ustosunkować:D a może problem nie tkwi w nich tylko w Tobie?po co z nim jesteś skoro wyzywasz Jego i rodzine z ktorej pochodzi. racja-to prowo:D

Dla faceta to ja powinnam być najważniejsza, nie rodzice, nie rodzeństwo czy dziadkowie a później jeszcze psy i kot. Tylko ja, a on cały czas leci i im pomaga. Ostatnio odwodził swoją matke do szpitala, a gdy pytałam się czemu jego rodzeństwo tego nie zrobi to miał głupie tłumaczenie że oni nie mają prawka.To mógł kretyn jeden karetka wezwać.

Gość prowo..szkoda czasu na
czytanie . A jakbybyl prawdziwym mezczyzna to by ci dal wpierdol juz po pierwszym razie jak go uderzylas wariatko. Nic nie upawaznia do tego aby bic druga osobe, niewazne, czy jest to facet czy kobieta, tylko ludzie slabi psychicznie posuwaja sie do rekoczynu, bo w inny sposob nie umieja rozwiazywac sporu. A prawda taka,ze waleniem sie po mordach problemu sie nie rozwiaze.

Gość twój facet to cham
skoro cię popchnął, nie ma dla niego usprawiedliwienia.

Gość on cie nie uderzyl zrobil
to co kazdy normalny czlowiek, ja bym zrobila jeszcze gorzej.

Gość nickonicko2010
możesz to zgłosić na policję ale on będzie zeznawał że działał w obronie własnej,słowo przeciw słowu:) ... http://tnij.org/fajneubrania