Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_00

Dekoloryzacja włosów

Polecane posty

Gość Monika_00

W poniedziałek zafarbowałam sobie włosy u fryzjera na brąz, w słońcu mieni się na jasny kasztan. Moje naturalne włosy to ciemny blond. Źle się czuję w tym kolorze i chcę powrócić do swojego ciemnego blondu. Zastanawiam się nad dekoloryzacją. Salon fryzjerski niedaleko mnie robi dekoloryzację produktami firmy GOLDWELL. To było moje pierwsze farbowanie w życiu. Po dekoloryzacji będę musiała zafarbować włosy na odcień podobny do mojego czy będę miała już swój kolor ? Proszę o rady... Pomocy !!

Dekoloryzacja to zdjęcie pigmentu z włosów,ale fryzjer nie zagwarantuje Ci, że po tym zabiegu będziesz miała swój kolor, mojej koleżance, która przefarbowała się na ciemny brąz, a jej naturalny kolor to był miodowy blond, po dekoloryzacji wyszło coś w rodzaju brudnego blondu, w słońcu wyglądał jakby miał zielony odcień. Polecam zafarbowanie na kolor podobny do Twojego, poczekaj, aż będziesz miała odrosty i fryzjerka coś dobierze.

Gość Monika_00
Fryzjerka powiedziała mi, że na ciemną farbę ciemny blond nie załapie. Chyba zrobię tą dekoloryzację i potem zafarbuje na podobny do mojego kolor, a z czasem jak włosy odrosną to wyjdę z koloru.