Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muunqa

Problemy z goleniem nóg.

Polecane posty

Od około roku wrastają mi się włoski po goleniu (na nogach, głównie na samym dole). Wygląda to bardzo nieestetczynie, mam pełono czerwonych śladów i krostek :( Próbowałam już peelingu, dokładnie tre nogi gąbką żeby zmyć zrogowaciały naskórek i nic! Depilator też nie pomaga, krem i plastry również! Nie wiem już co robić, na dworze takie upały a ja muszę chodzić w długich spodniach. Może macie takie problem, albo wicie jak sobie z nim poradzić? Bardzo proszę o pomoc :*

Gość ulalalalaa
pewnie depilujesz depilatorem,też tak miałam,robiłam po depilacji pillingi,szorowałam nogi rękawicą,a jakieś włoski wrastały i miałam czerwone kropki przestałam używać depilatora

Depilator kupiłam miesiąc temu i urzyłam zaledwie 2 razy. Włoski wrastają mi się od około roku ;( Jednak po depilatorze odrosły mi cienkie i jasne włoski, ale wydepilowałam je tylko w jedym miejscu, ponieważ wiele dziewczyn mówiły, że nie pomaga :( Golarka tak samo nie pomaga. Zastanawiałam się, czy nie wydepilować tych wszystkich wrastających, czyli poczekać aż wyrosnąc, wyrwać depilatorem i normalnie się golić. Może przestałyby się wrastać...