Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodne dzieci to moje

Moja niewdzięczna córka chce isc do zakonu!!!!!!!!!!!!!!!! a syn

Polecane posty

syn jest chyba prawiczkiem, ma 25lat, ciągle mieszka z nami,nie chodzi na imprezy, studiuje na politechnice , kiepsko mu w sumie idzie, nie ma koleżanek , kolegów też nie, pewnie minie 20 lat nim potrzyma za reke jakąs kobiete!!! a córka do zakonu!! nigdy nie bede mieć wnuków!!!!!!

zabierz dzieci na wycieczke do burdelu

Gość dałabym ci dupy , ale
taki los:( ich życie:)

a gdzie jest napisane że musisz mieć wnuki hmmmm ? pozwól dzieciom prowadzić takie życie jakie uważają że jest dla nich dobre ....Twoją rolą jest je kochać i wspierać a nie krytykować bo Ty musisz mieć wnuki chore wg mnie

jasne, ciekawe chore, jakbyś miał tyle lat co ja , i czul sie tak źle (jestem stara i schorowana , ciekawe czy byś nie chciał wnuków) córka , prowadzila hulaszcze życie , mieszkała studiowała w innym miescie, imprezowała w liceum, myslałam -5-7 lat ustatkuje sie. ale nie podejrzewałam że aż tak!! myslalam że to żart z zakonem a ona przyjechała, skromnie ubrana, powazna :(((((( co za życie

Gość poirytowany gdy widzi takie
jak słysze takie mamuśki to mi nie dobrze a zastanowiłaś się że im też jest z tym nie dobrze? myślisz tylko o sobie bo pewnie ci za nich wstyd trudno nie każdy może być lekarzem czy biznesmenem pogódź sie z tym

Gość gość
Dzień dobry. Chcę napisać artykuł o tragedii rodzin, w których córka lub syn idzie do zakonu. Bardzo proszę o kontakt: 507 077 296. Dziennikarka tygodnika "Polityka" Barbara Pietkiewicz

Gość gość
tragedii?