Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość półdziewiccccccca

Na czym polega extra safe w prezerwatywach?

Polecane posty

Gość półdziewiccccccca

Durex ma takie - extra safe. Wie ktoś na czym dokładnie polega to ekstra bezpieczeństwo, czy to tylko taki chwyt marketingowy? :P

Gość Są grubsze
i tyle.

Czytałem na pewnym forum ze te prezerwatywy extra safe nie są zbyt dobre

Gość Są grubsze
To raczej max love czyli przedłużające stosunek znieczulają, ale nie extra safe.

Gość półdziewiccccccca
to które polecacie?

Gość Są grubsze
Durexy są dla mojego męża dość wygodne (zwykłe classic), bo durexy mają największą na rynku średnicę, do tego mają kształy easy-on. Ale niestety często pękają. Często używaliśmy nawilżanych conamore, a teraz bez gumki, bo biorę tabletki antykoncepcyjne.

Gość gggggo
"takie zabezpieczenie że znieczulają wacka i opada ciągle ..." Lol? Pierwsze słyszę takie głupoty! To się impotencja nazywa dziecko :D:D:D:D

Gość Są grubsze
Jeżeli słyszysz pierwszy raz to nie słyszałeś/aś o prezerwatywach przedłużających stosunek. Zawierają środek znieczulający i nawet jeśli wacek nie opada to facet zasadniczo nic nie czuje.

Gość 90% ludzi
w Polsce nie umie zakładać kondonów

moge Ci je polecic na 100 %, używam ich od dawna, jest normalnie, nic nikomu nie opada, obydwoje odnosimy satysfakcje, a durexy do tej pory a od zawsze ich uzywam nigdy jeszcze nam nie pękły to kwestia odpowiedniego używania tyle.

Gość nam też durexy roznego rodzaju
nigdy jeszcze nie pękły , a preferujemy ostry seks, nie wiem co wy ludzie robicie ze wam tak pękają

Używałem długo, około 5 lat, nigdy nie pękło, ale faktycznie są grubsze i w niewielkim stopniu ogranicza to doznania, ale nigdy mi nie opadał od tego ;)

Pewnie to samo co "Old top" :P ale jeszcze na to nie wpadli ci od promowania "Durex-u" . Już dawno zapomnieli i raczej swój wizerunek, starją się przedstawić jakby się jechało Cadillakiem, używając tych gum. :O A tu przecież nie oto chodzi. :O

Extra safe zazwyczaj polega na tym, ze są grubsze. Znam jednak osobiście kilka osób, którym właśnie te extra safe okazały się very unsafe, czyli pękły, więc nigdy nie wiadomo jak to jest :)