Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaskolka

Jakie byly wymiary waszego dziecka w 37 tyg ciazy

Polecane posty

Mialam robione wczoraj usg jestem w 37 tyg plus 5 dni.Z usg wynika ze moj synek wazy 3317g to niezly waga.Jestesmy oboje z mezem dosc wysocy...pozostale wymiary to BPD-9.36 HC-32.95 AC-33.53 FL-7.24 lekarz stwierdzil ze wymiary sa w normie i bedzie dlugi chlopak.Jakie byly wymary waszych malenstw na tym etapie ciazy?pytam zciekawosci i ile wazyly?

Gość hela7890
Ja miałam usg w 37 tc i moja córcia ważyła w tej chwili ok 2860 [ to jest waga przypuszczala] i lekarz powiedział że może jeszcze przytyć max do 3500 .Dodam,że to dziewczynka.Jestem teraz 2 dni po terminie i na ostatim badaiu lekarz stwierdził że dziecko jest spore i do małych nie należy,więc myślę ,ze córcia dobrnęła do ok 3500

Gość alinawawwka
mnie juz konczy sie co prawda 37 tydzien i juz nie moge sie doczekac kiedy bede moga przytylic moje malenstwo. moje wymiary to: BPD 94mm FL 70mm waga okolo 3,100

Gość aq1
A wymiary mojego malucha w 37 tyg.: BPD 8,70 cm FL 6,93 cm HC 32, 54 cm AC 32, 98 cm Przypuszczalna masa: 2837

Gość klaragd
u mnie w 34 tyg Mlody mial 3800!! omal nie zwalilam sie z fotela ze strachu urodzilam miesiac pozniej wielkoluda z waga 4470 )) ciezko bylo, nie ukrywam, ale porod naturalny i dziecie zdrowe jak rybka !

Gość df tyu
moj urodzil sie w 37 tyg i wazyl dokladnie 3 kg i polozna mowila ze idelanie na ten tydzien, w kalendarzu na onecie pisalo ze dziecko w 37 tyg powinno wazyc ok 3100 takze Jaskolko mysle ze waga twojego synka jest oki

Gość upalna lalallaa
ja jestem w 36tc i moja malenka waży podobno ok 2300..to raczej niewiele, ale lekarz uspokaja, ze jest jeszcze caly m-c..

Gość bershkaa
moj ur sie w 37tc i wazyl 2530gr i 47cm

Gość tez ciekawa987
:)podnosze temat prosze o wypowiedzi

Mój w 37tc6d ważył ok 3100-3200 g więcej pomiarów nie mam podanych ale gin mówi że wsio ok. Starszy ur włg OM 40t6d z wagą 3010g więc różnica spora

Gość 2900 i 56 cm
ja urodzilam w 37 tyg

Gość gość
Witam ja jestem w 37 ty i waga mojego synka w brzuchu to 2550

Gość gość
Nie wierzę ja w te pomiary.Dlaczego?Moje dziecko mierzone w tym tc miało mieć 3550 a tak się złożyło że urodziłam w tym 37 tyg i mały miał 2650 i 50 cm.

Gość gość1234567890
Ja jestem w 37 tc + 2 dni i mój ,,mały" waży 3600 :) ginekolog jak zobaczył ile waży to zrobił duże oczy i powiedział że takiego dziecka w życiu nie widział haha