Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesido

Cos dziwnego na niebie o 1 w nocy.

Polecane posty

Gość yesido

Witam serdecznie! Wczoraj bylem swiadkiem dziwnych rzeczy ktore dzialy sie na niebie w kujawsko pomorski.. mianowicie widzilam jasne punkty ktore do zludzenia przypominaly gwiazdy lecz sie poruszaly. Pierwszy punkt poruszal sie bardzo szybko i lecial zygzakiem inne wolniej ale za to robily sie coraz jasniejsze i znowu ciemniejsze (prawdopodobnie wchodzily lub wychodzily te rzeczy z atmosfery). Reasumujac: -punkty przypominajace gwiazdy, ktore sie poruszaja zyg zakiem, leca bardzo szybko i prawdopodobnie i raczej na 99% wchodza w atmosfere. Co to moze byc?:>

Gość Antybristler
Ja widziałem coś w tym stylu pare lat temu. 3 gwiazdy stały w rządku, a potem każda poleciała w inną strone.

Gość nickonicko2010
są jacyś inni świadkowie?przydałyby sie jakieś materiały video żebyśmy sami mogli ocenić ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość ja tez zaczelam krecic
satelity ;)

Opis odpowiada satelitom, za wyjątkiem tego że satelity nie poruszają się zygzakiem i nie latają w grupach. Jeżeli miałaś rację co zygzaka i lotu w szyku grupowym, to widziałaś statki Obcych. Ostatnio pojawiją się często, na całym świecie.

Aktywność Obcych wzrosta dość na szybko na całym świecie. Rządy i agencje kosmiczne udają że ich nie widzą i o niczym nie wiedzą. Starają się ich na siłę ignorować. Jednak w pewnym momencie nie będzie to już możliwe i będzie trzeba podjąć adekwatne działania.

Gość Antybristler
Kosmici są bardziej ludzcy niż ludzie. Podobno uratowali ziemie w 1908 roku poświęcając swój statek rozwalająć komete 6 km nad ziemią. znaleziono szczątki ich pojazdu.

Gość Antybristler
Skoro mają taką wyjebaną technologie to czemu by czekali z atakiem?

Gość turbulencja
Master, ignorancja rządu jest perfidna, dziwi mnie tylko że niektóre przypadki, jak np. rozbicie statku w Roswell, których nie udało się utrzymać w tajemnicy całkowicie, ndal nie otworzyły ludziom oczu.

Gość Antybristler
a wylatowo? człowiek takich wzorków by w jedną noc nie zrobił