Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitsh

Lanie na gołą pupę

Polecane posty

Gość a dostaliście
na 18 stkę

Gość zbite puppsko
O ja lubie. Maz mi sprawia za kare ale sam nie wie, ze czesto robic na zlosc zeby tylko dostac bo lubie te pieczenie tyleczka.

Gość a ja lubię
dawać lanie niegrzecznym dziewczynom, któraś chętna?

Gość ruchasz nad iwke
a ja uwielbiam dawać klapsy mojej pani w tyleczek :)

Gość bitsh
zaraz przychodzi moja Pani, namówię ją na małe lańsko!

Gość i co bitsh
pupka już boli?

Gość bitsh
Perwersjo a ja już po laniu! Było super!

Gość i jak było

Gość mielena166
ciagle mnie w szkole koledzy leją w dupsko :)

Gość pokorny
Ja przed przed chwilą dostałem na gołą pupę za to że przeglądam kafeterie OOOOOOCH jak bolało

Gość rwe
dam pisze na gg 21715518

Diś podczas sexu od tyłu moja żona dostała kilka siarczystych klapsów w wypiętą dupcię...

Gość uderzającaa
Mój facet często ma lany tyłeczek. I ręką i paskiem, niedługo będzie dostawał jeszcze czymś.

perwersja gdybym był choć trochę przystojny i jurny tak jak ty to bym cię uwiódł a ze nie mam ci nic do zaoferowania to ci zycze udanego seksu i specjalnie dla ciebie cytat: Nawet jeśli facet mi się nie podoba, jego kutas podoba mi się zawsze. Gdy zaczynam się pieprzyć, klnę. Lubię ostre gadki. Im bardziej psychologiczne, tym lepiej szczególnie kiedy jestem rżnięta w tyłek. Lubię seks analny tak bardzo, że moja cipka zazdrości mojej dupie. zgadnij czyje to słowa

Gość fajny pomysl aleeeeeeeeeee
przydalyby sie jakies anonsy z zachodnipomorskiego

Gość Artemida25 bdsm
A ja uwielbiam lanie..jak pan mnie bił, cala bylam mokra

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora

Gość gość
A ja lubiłam, jak by łam mała. Oczywiście nie lanie o mamy czy taty, ale takie dla zabawy, gdy starsi koledzy z podwórka odgrywali rolę surowych rodziców, a ja surowymi niegrzecznej córeczki, której trzeba było dać klapsa na gołą pupę lub nawet zbić pupcię pasem , ale tak żeby tylko troszeczkę bolało.

Gość gość
Lubię dostawać mam 17 lat zawsze dostaje lanie od mamy i zawsze jest bez majtek czy jestem leds

Gość gość
Zboczuchy!!!

Gość Władimirec
Ja lubię dostawać na goły tyłek bo wtedy przypominają mi się lania z dzieciństwa. Lubię być traktowany przez żonę jak mały chłopiec. Gdy mamy chęć na zabawę ubieram się jak dzieciak. Zakładam na tyłek majtki, rajstopy, spodnie. Żona wciela się w mamę i podobnie jak moi rodzice - bierze do ręki kabel od radia i oznajmia, że zasłużyłem na lanie i mam się rozebrać. Ja oczywiście błagam, żeby mnie nie biła i żeby nie na golasa. Dostaję kilka kabli na spodnie z poleceniem rozebrania się. Dalej błagam na kolanach i powoli zdejmuję spodnie. Jestem w rajstopach i dalej proszę już żeby tylko nie na goło. Dostaję znów kilka kabli po rajstopach i po raz kolejny dowiaduję się, że właściwe lanie rozpocznie się jak będę zupełnie na golasa. Ściągam koszulkę i nadal błagam. Znów kilka kabli na rajstopy i polecenia rozebrania się do gołego. Ściągam wreszcie rajstopy i majtki i klękam przed żoną na golasa. Nogi i tyłek już mam w czerwonych pręgach po kablu. Ze łzami proszę, aby już nie biła, że już wystarczy. Ona mówi, że gdybym od razu się rozebrał już byłoby po wszystkim a tak dostanę teraz 20 kabli. I zaczyna mnie okładać kablem po gołym tyłku i nogach a ja się wiercę i popiskuję, że boli, że już nie będę. Lanie dobiega końca a ja jak za dzieciaka idę do kąta. Tam przez pół godziny muszę klęczeć nago z rękami za głową. Gdy próbuję opuszczać ręce moja żona jak mama za pomocą kabla przypomina mi jak mam klęczeć. Gdy mija pół godziny dowiaduję się, że za to, że nie chciałem przygotować się do lania dostanę dodatkowych 5 kabli i do wieczora będę chodził już na golasa.

Gość gość
Ja lubię klapki na gola cipke. Strasznie podniecajace :)

Gość gość
mężowie nas przyłapali jak z koleżanką oglądałyśmy jej nowy nabytek - zestaw do bdsm. Z ciekawośc i z humorem wypróbowywałyśmy packi i pejczyki przez rajstopy. Wpadli niespodzianie i nakryli nas w trakcie zabawy. My w pisk, wstyd i próba ubierania, ale oni chętnie przystąpili do zabawy. Początek przez rajstopy (były cieniutkie i niewiele zakrywały), ale im i tak było mało. Zapowiedzieli że jesteśmy dorosłe i niegrzeczne dziewczynki i należy nam się kara na gołe pupy. Po kolei rozebrali nas ze wszystkiego i w efekie po laniu była orgietka.