Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturo

Ukucie? czy może ugryzienie?

Polecane posty

Gość Maturo

Witam , mam taki problem w srode wracalem tramwajem z basenu , bylo tyle ludzi w tramwaju ze nie szlo sie ruszyc , juz bylem nie daleko przystanku na ktorym mialem wysiadac ale nagle poczulem tak jakby ukucie? ugryzienie? kolo lewej nerki poprostu z boku na dole plecow mialem oczywiscie koszulke no i poczulem przez chwile takie zdrętwienie , ale sie jakos nie wiem podrapalem bo myslalem ze to skurcz czy cos ale potem popatrzylem i mialem tak jakby takie ukucie albo ugryzienie , wokol bylo troche obrzęku i troszke czerwone jak nacisnalem to mnie bolalo , bałem sie ze to jakis debil wbil mi igłe taki był tłok w tym tramwaju ze nie szło sie ruszyc , i sie martwie po ok 1h po tym incydencie wybrałem sie na pogotowie , powiedzialem lekarzowi ze wracalem z basenu i nie wiem czy cos mnie ugryzlo czy ktos mi cos wbil lekarz to zobaczył chyba 1-2 sec powiedzial ze to nic nie jest , ze nic tam nie ma ;/ prawie na to nie popatrzyl i boje sie tego ze ktos mnie ukuł i że sie czymś zaraziłem ;/

Gość nata...........
Nie panikuj!!!!!!!!!!!!!

Gość tez bym sie zestresowala
:O teraz rozni kretyni chodza po swiecie :(

przeciez mogla byc nawet osa w autobusie...albo jakis ostry kant,czyjas klamra od paska,doslownie wszystko.jak sie boisz to zrob za pol roku test na hiv.

Gość nieeeeeesok
haha ostanio byl ideantyczny temat tylko pisala babka ktora ukluto w pociagu,m ktos se jaja robi :D🖐️

Gość Spokojnie, na pewno nie jest
to ukucie- ono nie trwa sekundę, potrzebny jest odpowiedni sprzęt i fachowiec i na pewno byś się zorientował, że ktoś Cię kuje :O

Gość Maturo
nie rozumiem jakie jaja? ja sobie zadnych jaj nie robie , aha i lekarz powiedzial tylko ze mam kupic sobie wapno takie do wody i pic.

Gość a ja tez robilam testy
analfabeci!!!!!!!!! jakie UKUCIE !!!! UKŁUCIE !!!!!!!!!

Gość Maturo
czy Ukucie czy ukłucie wazne ze kazdy wie o co chodzi ;/

Gość ja pierrrrrrrrrrrrdolę
Nie, debilu, bo ukucie a ukłucie to dwa różne słowa o innym znaczeniu, bezmózgu! :O

Gość Maturo
Ale , przepraszam dlaczego mnie zaraz obrażasz , debilów to sobie poszukaj gdzie indziej , bez mózgu to może ty jesteś cwaniaku przez internet.

Gość ja pierrrrrrrrrrrrdolę
debili, jak już :O

Gość a ja tez robilam testy
1. ukuć znaczenie: 1. wytworzyć coś za pomocą kucia; 2. ułożyć, wymyślić (nowe słowo, termin, powiedzenie wiec jest roznica pomiedzy ukuciem a uklciem?!