Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananananana

prosze pomóżcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ananananana

WŁAŚNIE DZWONILI DO MNIE Z OGŁOSZENIA PRACY GDZIE 2 TYGODNIE TEMU WYSŁAŁA CV DO BIURA I POWIEDZIAŁA PANI MI TAK WITAM PANI KANDYDATURA ZOSTAŁA ROZPATRZONA POMYŚLNIE CZY MOŻE PANI JUTRO O .... GODZINIE PRZYJŚĆ? KOCHANI CZY TO ZNACZY ZE MNIE PRZYJELI CZY ZAPROSILI NA ROZMOWE???

Gość przyjęli na rozmowę

Gość wania z drągiem za pociągiem
poprosili na rozmowę myślisz że zatrudnią cię bez rozmowy więc się dobrze przygotuj ale marnie to widzę jak już panikujesz

tzn, ze narazie zaprosili Cię na rozmowę. Pewnie wybrali kilka kandydatek spośród wielu nadesłanych CV i twoje im się spodobało ale to nie znaczy jeszcze, ze Cię przyjmą

Gość ananananana
ALE P O2 TYGODNIACH NA ROZMOWE? HMMM NIC NIE MÓWIŁAO ROZMOWIE TLYKO ŻEM OJA KANDYDATURA ZOSTAŁA ROZPATRZONA POZYTYWNIE KURDE:(

Gość ananananana
JA obecnie studiuje z pewnością mieli wiele chętnych po studiach w ciągu 2 tygodni kurde ciekawe czego ja skoro jeszcze nie mam wyższego

ale niestety nie dostaniesz tej roboty zamienisz 2 zdania i od razu zorientują się że nic pod kopułą nie masz

Gość ananananana
dlaczego tak piszesz? nie znasz mnie

Gość całkowicie czarny kot
widac koleżanko, oj widać

no to jak się przygotujesz na rozmowę i w ogóle masz zamiar się przygotować ??

bo samo to ze nie wiesz ze zapraszaja Cie na rozmowe czy do pracy o czyms swiadczy -.-

Gość ananananana
Chciałam się tu was doradzić a wy mnie krytykujecie . Uwierzcie mi jestem w szoku bo ta pani bardzo miło rozmawiała i nic nie mówiła tego typu co inne osoby które oddzwaniały tylko że przeanalizowali moje CV i zostało rozpatrzone pozytywnie później oddzwoniłam na ten numeri pan potwierdział moje przyjęcie dlatego szybko tu napisałam. Dodam że chcieli zdjęcie sylwetki nie dowodowe zdjęcie a ja brzydka nie jestem czy to mogło zadecydować? Firma bardzo ceniona z tego co wiem więc to nie podstęp.

wyglad na pewno ma znaczenia, musisz spokojnie, plynnie gadac, byc pewna siebie, byc uprzejma nawet jesli jesli masz zly dzien tryskac humorem :) Usmiechac sie do klientow nawet jesli sa brzydcy itd masz robic dobre wrazenie

Gość całkowicie czarny kot
Chetnie bym pogadała, ale... nie chce mi się domyślać co tu naskrobałaś. Może napisz jeszcze raz i po polsku?

Gość ananananana
Pracowałam w Urzędzie miasta połtora roku więc to ma jakieś znaczenie ale nie mam wyższego i to mnie ździwiło

ja cię nie krytykuję chcę otworzyć ci oczy osoba która dostanie te prace już siedzi i się przygotowuje zbiera informacje o firmie i o stanowisku analizuje własne dokonania szuka czegoś czym ich kupi a ty zadajesz durne pytanie na forum !

Gość ananananana
Ale co ja mam analizować? Z Prezydentem się dogadałam bez przygotowywania byłam sobą a on powiedział że tacy ludzie są cenni nie wyuczeni tylko będący sobą otwarci i szczerzy ! Wiem że nie okaże strachu jutro oni tego nie zauważą tlyko w środku pewnie będzie to we mnie.

Gość ananananana
biuro usługowe powiązane z netią praca ma być jako pracownik niby biurowy ale tak szperam po necie i ktoś ostrzega że to sprzedaż produktów netii ale mi mówili że oni chcą pracownika biurowego. Jesli to będzie sprzedać produktów itd to wycofam się sama miałam takie praktyki i to ciężki chleb ;/

wlasnie moja siostra tez dostala taka odpowiedz: zostalo rozpatrzone pozytywnie prosze przyjsc na ta godzine. ona wchodzi a tam sala ludzi i pani opowiada o sprzedazy przez telefon.. najlepiej to zadzown tam do nich i zapytaj czy bedzie jakas rozmowa, jak masz przyjsc ubrana itd. rozwieje to twoje watpliowsci.

Gość ananananana
jesli to wlasnie bedzie akwizycja, to spadam, wole doopy dawac niz sprzedawac internet. i wole kafe, bo tu zadaje pytania o telefon i prace.

Gość ananananana
jesli bedzie tak jak mowisz, to chyba sie zdoluje. Moja mama juz zaczyna krecic nosem, ze siedze w domu. A co z prostytucja? Pogodzilabym to lepiej ze studiami.

Gość ananananana
ktoś się podszył napisał posty wyzej jako ja. juz nie odbierają telefonow po 16 moze zamniete odradzasz więc ? czyli cos w tym jest

Gość ananananana
zdesperowana zalamalas mnie nie wiem czy wogole tam isc jak tak będzie to co mam wyjsc wtedy? bo mnie taka praca nie interesuje

Gość ananananana
dobrze dodaje ten temat do ulubionych i jutro jak wróce to napewno napisze.Dziękuje za zyczliwe rady. Do jutra milego dnia papa

Gość oklahomaa
Tez mi sie wydaje ze to akwizycja.Przyjdziesz jutro a tam bedzie grupka osob i beda was uczyc jak wciskac klientom uslugi. A z tym biurem to jedna wielka sciema