Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoobastank

Studia... który kierunek wybrać?

Polecane posty

Dostałam się na cztery -logistyka -ochrona środowiska -finanse i rachunkowosc -gospodarka przestrzenna... Dwa odrzuciłam i zostały dwa... Jak myślicie lepiej logistyka czy finanse i rachunkowosc????

Gość mmmmmmmmmmmmmm
blaa

Czmu odrzuciłaś dwa poprzednie? One były o niebo lepsze od tych, z których chcesz wybrać.

a ja nie dostałam się na pedagogikę .. i jestem zła ;| w tamtym roku zostało 3 miejsca wolne a dzisiaj jestem na 600 kórymś miejscu z 1000 ;]miło

Gość nickonicko2010
logistyka przyniesie chyba lepsze oferty pracy bo rachunkowość ro dosyć popularny kierunek:) ... http://tnij.org/fajneubrania

no logistyka , zrób sobie w trakcie studiów uprawnienia na wózek widłowy i będziesz zarządzać zapasami od regału do regału :D

Gość gospodarka przestrzenna
Najfajniejszy kierunek moim zdaniem

Gość przyszłościowa
Moim zdaniem finanse i rachunkowość

bez ładu i składu?? Zdawałam matematyke i geografie dwie rzeczy które szły mi w liceum dobrze.. chociaz znacznie lepiej matematyka dlatego FiR i logistyke rozwazam... Na logistyke był BUM w tamtym roku i czesc tego wiec konkurencji pozniej na rynku sporo a w finansach praca sie znajdzie a mysle o otwarciu biznesu kiedys wlasnego wiec jakos moze bardziej FiR ale cały czas sie zastanawiam i motam;/ to juz zalezy na ktory zaniose papiery bo jestem juz zakwalifikowana...

Jak masz kase na własny biznes to tak, ale jeżeli nie to będziesz miała duży problem w znalezieniu pracy. Po logistyce byłoby na 100% łatwiej.

w sumie zalezy jak sie na to spojrzy... finanse i rachunkowosc sa w kazdej firmie itd. ale jutro mam czas jeszcze na zastanowienie sie..

Pomyśl na jakim kierunku będzie Ci lepiej, co bardziej lubisz etc. Jakby nie było gdy masz siłę przebicia zawsze sobie poradzisz :)