Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriannna

chyba potrzebuję psychologa

Polecane posty

Gość adriannna

wmawiam sobie że jestem w ciąży a na pewno w niej nie jestem, nie umiem sobie z tym poradzić.

Gość franekwkimono
to taka ciąza urojona wymaga leczenia u psychiatry , a mleko ci juz wycieka ? :)

Gość adriannna
nie;) aż się uśmiechnęłam ;D

Ty sie uśmiechasz a słyszałam ,że niektóre kobiety naprawde maja też ten objaw,tzn że leci im mleko,rośnie brzuch tracą miesiączki a na usg nie widać nic.Pewnie boisz się ciąży porozmawiaj z kims bliskim , albo wybierz sie do psychologa,.

Gość adriannna
ja też to słyszałam w sumie czytałam dużo o tym, za bardzo nie mam z kim porozmawiać, zastanawiam się nad psychologiem, ale jestem studentką i nie wiem czy podołam finansowo.

Gość aaa kotki dwa
Poradnie psychologiczne są również w przychodniach na NFZ. O finanse więc się nie martw, tylko umawiaj wizytę. Powodzenia :)

Gość karolinka7654
Pójdź do psychologa, on znajdzie źródło Twoich rozterek. Kiedyś bardzo chciałam być w ciąży a kiedy okazało się że nie jestem, podupadłam psychicznie, ale mój partner poszedł ze mną do psycholog Anny Najder i wróciłam do jasności umysłu :) Zostawiam namiary http://kcp.pl/lekarz/anna-najder/psycholog/lodz/

Gość gość
tak, tak , reklamujcie się