Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i bez kropki

Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość i bez kropki

Na co dzień słyszę wiele komplementów na temat swojej urody, najczęściej od facetów. Jestem osobą z dużym poczuciem humoru, pomocna, wyrozumiała, nie puszczam się, nie jestem chyba też brzydka. Tymczasem z żadnym facetem nie udało mi się stworzyć związku, a trochę ich było. Co prawda mam 18 dopiero i niby całe życie przede mną, ale kurde, ten brak bliskiej osoby co raz bardziej mi doskwiera. Nie wiem, gdzie leży problem...

Gość i bez kropki
Nie chce nikt pogadać?

ja mam tak samo,jak wychodzę na pole to nie mogę przejść 2 metrów żeby nie było zaczepek ze strony facetów i cały czas komplementy a takiego faceta na dłużej to za cholerę nie mogę znaleźć...tak jakby liczyło się tylko to jak wyglądam,jakbym była dziewczyna na chwile...to jest trochę dołujące

Gość i bez kropki
Pewnie jakbym chciała na siłę z kimś być, to nie byłoby problemu, tylko że ja nie szukam kogoś, komu będę podobała się tylko z wyglądu, a nic konkretnego nie będzie do mnie czuł.

Gość Naucz się gotować

Gość i bez kropki
Jak na swój wiek to umiem sporo ugotować.

Gość sikusikusik
prawdopodobnie musisz uregulować strugę wypływającego moczu i twoje problemy się skończą :)

stworzenie zwiazku nei opiera sie na wygladzie:o najwidoczniej nei dojrzalas jeszcze na tyle by z kims byc:P

Gość i bez kropki
Wiem, że nie opiera się na wyglądzie, ale zazwyczaj jesteśmy z kimś, kto nam się podoba- zarówno pod względem charakteru jak i wyglądu.

Gość i bez kropki
Poza tym czytaj ze zrozumieniem, bo napisałam przecież: 'ja nie szukam kogoś, komu będę podobała się tylko z wyglądu, a nic konkretnego nie będzie do mnie czuł.'

Gość mały odkrywca
kobieto! masz dopiero 18llat! Niedługo pewnie pójdziesz na studia/do pracy poznasz nowych ludzi i może ktos się znajdzie. Jeszcze masz duuuuuużo czasu żeby brać na siebie odpowiedzialność za związek.

Gość i bez kropki
Tak, w przyszłym roku idę na wakacje do pracy, potem na studia. I boli mnie, że wkraczam w dorosłość zupełnie sama.

Gość mały odkrywca
nie przesadzaj, wiesz ile jest na świcie singli? A wiesz ile jest w twoim wieku? Baw się i korzystaj z tego że jesteś wolna i podejmując jakąkolwiek decyzje nie musisz się liczyć z facetem. Spójrz na związki z tej drugiej ograniczającej strony, może na pare miesięcy ci przejdzie a w tym czasie a nóż widelec kogoś spotkasz. Zwykle jest tak że jak nikogo nie szukamy znajdujemy to co najlepsze.

Gość i bez kropki
Właśnie próbuję się bawić, chodzę na imprezy, ale widzę tam swoje koleżanki z facetami i trafia mnie szlag. Milion razy próbowałam znaleźć pozytywne aspekty bycia singlem, ale dla siebie nie umiem znaleźć żadnych.

Gość mały odkrywca
a dopuszczasz w ogóle myśl że można żyć bez faceta?;) poczekaj, wyluzuj, zobaczysz znajdziesz kogoś. Chyba że masz wygórowane oczekiwania to chyba będziesz musiała iść z życiem na kompromis i spuścić z tonu.

Gość i bez kropki
Wychowuję się w rodzinie, gdzie są same szczęśliwe małżeństwa i tak się chyba ukształtowało w mojej psychice, że kobieta musi żyć z facetem. Nie mam wygórowanych wymagań, szukam tylko kogoś, kto szczerze będzie mnie kochał i szanował, człowieka, który jest zaradny i umie sobie poradzić w życiu.