Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enden

Skad mam wiedziec jakiej wielkosci prezerwatywe kupic?

Polecane posty

Gość enden

Sa rozne rozmiary, tak? Skad mam wiedziec jaki rozmiar kupic? Nigdy nie kupowalem

Gość enden
Pewnie w ogole w aptekach sa glownie standardowe rozmiary, czy sa rozne rozmiary? Ale skoro kondom sie tak latwo rozciaga to chyba rzeczywiscie kazdemu powinien pasowac. Po co w ogole produkuja rozne rozmiary?

Gość wymarzona
zapytaj w aptece czy tez w kiosku czy mozesz przymierzyc.

Gość enden
jasne:) ale skads ludzie wiedza

Gość enden
Podobno aby prezerwatywa nie pekla musi byc nie za duza i nie za mala. A pekanie podobno naprawdę sie zdarza, to nie mit. A wtedy moze byc ciaza albo mozna sie czyms zarazic

Gość enden
Podobno aby prezerwatywa nie pekla musi byc nie za duza i nie za mala. A pekanie podobno naprawdę sie zdarza, to nie mit. A wtedy moze byc ciaza albo mozna sie czyms zarazic

Gość enden
up

Gość enden

Gość enden

Gość enden

Gość mmmmmmmmmmmmmm
standardowy rozmiar pasuje praktycznie wszystkim. Jezeli masz malego penisa (okolo 10 cm w zwodzie) to problemem moze byc ze sie zeslizgnie podczas stosunku i zostanie w pochwie - wtedy nalezy kupic mniejszy rozmiar (takowe mozna znalezc w aptekach) Jezel masz bardzo duzego penisa prezerwatywa moze okazac sie za krotka lub za ciasna (jesli masz duzy obwod) - wtedy bedzie odcinac krazenie a to jest bardzo nieprzyjemne uczucie. Wtedy mozesz kupic extra large. Co do pekania, prezerwatywa nie peka od tego ze jest za mala lub za duza tylko od tego ze na koncu (w zbiorniczku na sperme) zostalo troche powietrza. Zeby zapobiec peknieciu wystarczy upewnic sie ze nie zostalo powietrze, a mianowicie scisnac koniec prezerwatywy dwoma palcami, wprowadzic czlonka do konca nastepnie dopiero po rozwinieciu do samej nasady puscic .

Gość enden
moze kupie w aptece rozne rozmiary, bo na Allegro nie mam zaufania

Gość mmmmmmmmmmmmmm
kup mala paczke standardowych, po pierwsze przymierzysz, po drugie pocwiczysz nakladanie, bo z dziewczyna to nie moze ci zajac pol godziny. Niektore laski lubia zalorzyc i maja w tym wprawe, ale wiekszosc zdaje sie na faceta, wiec musisz miec wprawe zeby zrobic to nawet po ciemku i w 20 sekund max. Duzy obwod to jest kilka cm powyzej 13 cm -tak mysle , ja mam tyle i pasuja mi standardowe ;)

Gość enden
mi kiedys wyszlo z pomiarow jakos 15 cm obwod

Gość gość
a ja musiałem panią z geodezji wezwac żeby mi wykonała pomiary bo sam nie ogarniam taki wielki jest

Gość enden
a czy pani magister z apteki ma obowiązek mi pomuc przymierzyc kondomy?

Gość Jadwiga Slaska
tak, una pomoze.