Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipiec2010

Dieta kopenhaska (trzynastodniowa)16.07.2010

Polecane posty

Gość lipiec2010

zaczynam od jutra z nadzieja ze schudnę 5kg

Gość lipiec2010
pierwszy dzień start byle do 28.07.2010

LIPIEC2010 dasz radę :) 3 dzień był dla mnie najgorszy ale teraz już jest ok. Pozdrawiam.

Gość lipiec2010
pozytywnie sie nastawiam a ile juz schudłas

Gość FRANKFURTERKA
HEJA ja tez mam zamiar zacząć tą dietę ale od 19.07.2010.Nie wiem czy mi się uda ale spróbuję. Moja waga wyjściowa to 70 kg przy 168 cm . A wasze parametry ?

Moja waga wyjściowa to 64 kg a teraz ważę 61 :) Mam 165 cm wzrostu :) Nie chce schudnąć określonej ilości kg. Jak schudnę nawet parę kg to będę z siebie zadowolona :)

Gość lipiec2010
a to ja podobnie... wzrost waga startowa to samo

Gość lipiec2010
do bani... miałam wyjazd i dziś drugi dzien miała produkty z 4 dnia ale produkty właśnie kupiłam i od jutra od nowa;/

Gość czupakabraaa
laski, ja robilam tą dietę, schudlam 7 kg w te 13 dni, ale potem obsesyjnie rzucilam sie na slodycze i wszystko czego musialam sobie odmowic i przytylam wiecej niz schudlam:) no ale jak ktos bedzie sie potem pilnowal to mysle, ze utrzyma efekt:)

Gość lipiec2010
no cóż 13 wypowiedz musi być moja:) pozytywne nastawienie:) ale nie che sie ważyć;/ szkoda

Ta dieta nie jest opracowana przez dietetyków i ma na celu zmianę nawyków żywieniowych a spadek wagi to tylko efekt uboczny. Po zakończeniu diety nie wolno od razu rzucać się na jedzenie bo wrócimy do wagi z przed 13 dni. Dietę można powtórzyć dopiero za 2 lata a jeżeli się ja przerwało to zacząć ją ponownie można dopiero za pół roku!!! Ja jestem w tej chwili na 7 dniu. Jeszcze tylko 6 dni i koniec :) Najważniejsze żeby się nie poddawać :)

Gość lipiec2010
chyba sie udalo:) 2 godz. cwiczeń:)

Gość lipiec2010
jest ktoś teraz na tej diecie? ja drugi dzień, nawet ok niestety wszystko zjadłam już

Gość lipiec2010
3 dzien na wadze 62,7 rearaz bede sprawdzac spadek wagi

hej ja jestem na norweskiej i trzymam sie juz 4 dzien. Po pierwszych 3 dniach ubytek wagi 1,8 kg co i tak jest niezlym wynikiem :)

Gość lipiec2010
super, fajna waga:) ja się nie ważę;/ale nie ukrywam ,marzenie 60 kg 1 sierpnia. dziś 5 dzień, myślę ze ten tydzień tylko przyzwyczajam organizm do diety. od niedzieli kolejny tydzień i myślę ze będzie rygorystycznie przyznam się ze pije kawę z mlekiem;/ zakończę to.....zamiast tego w pracy będę piła wodę

Gość lipiec2010
nic nie schudlam

nie raz stosowałam kopenhaską, nigdy nie dotrwałam do końca ale efekty i tak były niezłe. Zastosuję kilka dni jako wstęp do bardziej rozsądnej diety. Start dzisiaj :) 73,3kg :O pierwszy cel to 65, ostateczny 60-62.

Kiedyś - w lutym - z ciekawości spróbowałam kopenhaskiej . Schudłam 4 kg , potem jadłam w miarę normalnie i zdrowo , pozwalając sb na słodycze od czasu do czasu :classic_cool: i dziś jest 7 kg mniej niż w lutym :) życzę powodzenia ! :)

Gość lipiec2010
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr