Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaajajajajajajjajaaaa

zapomnialam tabletki. Co robic??Moglam zajsc w ciaze, pomozcie!!!

Polecane posty

Gość jajajaajajajajajajjajaaaa

biore regularnie tabletki anty od dwoch lat, zawsze regularnir co do godziny. Ale wczoraj bylam na imprezie i zapomnialam tabletki, a biore ok godz 20. dzis rano sie kochalam nie do konca a tabletke wzielam o 12. Czy moge byc w ciazy??W ulotce jest napisane zeby w takim przypadku wziasc pominieta tambletke jak najszybciej i normalnie dokonczyc opakowanie. Powiedzcie, czy moge tak zajsc w ciaze??mam juz dwojke dzieci i naprawde wiecej mi nie na reke....ech,,,wiecej nie pije!!!!!! poradzcie, wiecie cos na ten temat?

Gość Golima
Nie chce Cie martwic, ale owszem jest... Jezeli do 8h wezmiesz zapomniania tabletke to jest ok, ale jezeli powyzej to moze natychmiast dojsc do owulacji... Takie jest moje zdanie, nie wiem jak innych. Radze wziac tabletke PO.

Który to był tydzień brania tabletek? Jeśli drugi, to prawdopodobieństwo wpadki jest najmniejsze, mimo tego opóźnienia.

Jezeli tabletka zapomniana jest wzieta po uplywie 12h to najwieksze ryzyko wpadki jest jezeli zapomni sie jej w pierwszym tygodniu z blistra w nast. niby tez jakies jest ale o wiele wiele mniejsze.

Gość jajajajjajajajajajaajaj
tak, to byl drugi tydzien, pierwszy konczyl sie w poniedzialek a ja zap[omnialam o tablrtce w srode...czyli jakie szanse sa ze nie jestem??Po tamtym razie kochalam sie tylko wtedy co pisalam, potem juz nie