Rybka87 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Jakimi sposobami można sprawdzić skutecznie dni płodne? Nie chodzi mi o termometr ale napewno jest cos w aptekach tylko nie wiem wlasnie jak to sie nazywa,Mozecie podpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiertelna86 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Jak masz nieregularne miesiączki to bardzo ciężko ( albi i w ogóle) to sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka87 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Mam regularne,naprawde nie ma tu żadnej kobiety ktora kupiła sobie coś w aptece na ,,wyłapanie,, dni płodnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do rity Napisano Lipiec 16, 2010 mozesz sobie kupic testy owulacyjne - pokazuja kiedy masz owulacje, a dni plodne moga byc pare dni przed i pare dni po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Lipiec 16, 2010 chodzi ci pewnie o komputery cyklu które okreslają dni płodne i niepłodne i maja skuteczność taką jak tabletki 99,3% Ja sama go mam ale on jest bardzo drogi ok 2 tys więc nie wiem czy o to ci chodzi Nazywa się Lady-Comp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach