Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madonna91

Archeologia-Uniwersytet Rzeszowski.

Polecane posty

Gość suuuu
szkoda czasu na archeologię :/

na studia moze tak , ale praca rewelacyjna.. nie wiem jak jest na studiach , moze calkiem znosnie :)

Gość studentkaaaaaa
A co Ty będziesz po tym robić? W POLSCE. Chyba każdy archeolog chce pracować na wykopaliskach. U nas raczej ich niewiele, a studentów każdego roku trochę wychodzi z uniwerków.

Gość tudiuje archeologie
ciezkie studia

Gość studentkaaaaaa
Wszystkie studia są ciężkie.

moze przeciez wyjechac za granice do pracy.. no chyba , ze strasznie jej na pracy w Pl zalezy , wtedy nie wiem ...

Gość czika bąb
ja mam kolege który studiował archeologie na URz-ecie właśnie, studia bardzo ciężkie a prawda taka że z robota w Polsce po tym kierunku bardzo ciężko, a jeśli już to nie przy żadnych wykopaliskach, jedyne co to robota papierkowa, przy komputerze, biurowa itd.. no chyba że niekoniecznie chcesz mieszkać w Polsce po studiach, w innych krajach jest znacznie więcej ofert pracy po tym kierunku :)

Gość studentkaaaaaa
Tak tak i wszystkim studentom z Polski udaje się znaleźć pracę za granicą. Ludzie w jakiej rzeczywistości się obracacie? :-O

nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz , ale skor ludzie bez studiow archeologicznych znajduja bez problemu prace na wykopaliskach , to tym bardziej znajdzie sie praca dla kogos po studiach, nie sadzisz?

Ja już podjęłam decyzję i jej nie zmienię. O archeologii marzyłam od dziecka;) I nie muszę pracować w Polsce.