Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to pytanie na serio

CZY TO MIESO MOGLO SIE ZEPSUC ?

Polecane posty

Gość to pytanie na serio

Dzis ok.9 rano wyciagnelam zamrozona poledwice - postawilam na blacie zeby sie rozmrozila... Mialam wrocic ok.16 - usmazyc ja i zjesc, a wrocilam dopiero teraz. Czy to mieso sie jeszcze nadaje do zjedzenia ? Pytam serio!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jhgfghjghjkl
a ile tej poledwicxy bylo???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oj to powąchaj jak nie zalatuje tzn ze dobre ale dalaś temat :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to pytanie na serio
No jedna mala poledwica. No wlasnie ma jakis dziwny zapach, ale juz sama nie wiem czy sobie nie wkrecam... Kolor ok.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale wy delikatni jesteście
Kiedyś ludzie przemierzając stepy i uciekając przed lodowcem, wpierdalali tygodniową padlinę, która była zgniła, oblepiona przez muchy i inne zwierzęta, a tym opory przed zjedzeniem mięsa które sobie trochę poleżało w cieple? Jak je usmażysz, to ci się niby może stać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dcsfac
daj fotke najlepiej :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to pytanie na serio
No kiedys jednak ludzie troche inaczej zyli i tez nie wiadomo czy im na padlina nie szkodzila :classic_cool: . No wyplukalam, ale zapach jakby taki sam ;) .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jhgfghjghjkl
wciagaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
skoro mowisz ze capi. w dodatku mogla je osrać mucha sraj na mięso.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Rigpa
Nic sie nie stalo. Mozesz spokojnie ja przygotowac . :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
przypraw rzuć na patelnie, czy tam grila i wszamaj, nic ci nie będzie- nie bedziesz jeść przecież surowego :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to pytanie na serio
Mieso bylo w folii nie obsrala je mucha hehe . No nie wiem czy capi cholera jasna, ciezko stwierdzic, zastanawiam sie czy mozliwe zeby cos sie z tym miesem stalo w taki czasie, bo przeciez wyciagnelam je zamrozone na kosc, wiec troche to trwalo za nim zlapalo temperature pokojowa...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dcsfac
a ja cie raz na jakis czas porządnie zczyści to nic ci nie bedzie:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to pytanie na serio
Przyprawie je i zjem jutro ;) . Ryzyk fizyk ;) .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość grewgves
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Upaly-doskwieraja.-Kiedy-zmiana-pogody-,wid,12480586,wiadomosc.html przeczytaj część dotyczącą jedzenia, ja bym nie jadła tego mięsa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dcsfac
koorva ludzie jak wy te linki wklejacie :O kopiuj -wklej bez zadneggo kombinowania :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiki010
pracuje w sklepie mięsnym. Choć tego nie cierpie, jak mięso capi płucze je w w wodzie z octem i solą. Sprzedaje jako świerze, jak straci kolori capi strasznie musimy obtaczać w przyprawach i idzie jako grilowe. Ludzie kupują i nikt się nie pochorował. Człowiek nie świnia , wszystko zeżre. Tak mawia mój szef. Sól i ocrt zatrzymuje rozwój bakterii. Z mięsem nic się nie stało. Wypłucz w wodzie z solą. Jeśli zapach jest nie miły, to tylko na zewnątrz. Uwierz mi,że gorsze gówno kupujesz, jako szynke wędzoną, pieczoną. Czy uwielbiane wędzone piersi z kurczaka. U mnie idą do wędzenia jak już śmierdzą strasznie. A ludzie się zachwycają. Że smaczna, świeża. Od lat kupuje tylko żywiecką, kabanosy ,świeże mięso i pieke sama

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dcsfac
ha ha:D powiedz w jakim miescie pracujesz :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość grewgves
a jak między kopiuj i wklej można coś przykombinować debilu? czasem samo sie wkleja ze spacją łosiu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość grewgves
zresztą poczytaj o tym w necie, google niegryzą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dcsfac
nie wiem jak ciebie ale mnie kiedys upierdoliły w doope i od tej pory juz z nimi nie zadzieram :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×