domi29592 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Miałam sytuacje że musiałam iść szybko do ginekologa a był to też mój pierwszy raz i poszłam prywatnie no i skasował mi 80zł. Po czym juz od siebie powiedział żebym przyszła za 2miesiące na kontrole itp. Przepisal mi też tabletki anty. I zastanawiam się czy musze do niego chodzić prywatnie czy lepiej do przychodni w której przyjmuje też? No bo w sumie 80zł droga nie chodzi. I co ile musiałabym do niego chodzic po recepte na tabletki? Jak na razie dostałam na 2 opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O Boszzzzzz Napisano Lipiec 15, 2010 Jak Ci nic nie dolega,a chcesz iść tylko po tabletki,to możesz spokojnie do przychodni. Ale jak na jakieś leczenie,to lepiej prywatnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiertelna86 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Spokojnie możesz chodzić do przychodni, a na kontrolę (jak Ci nic nie dolega i nia masz menopauzy) możesz chodzić raz na rok. Po receptę na tabletki możesz chodzić tlyko do rejestracji w przychodni. Może Ci je wypisać nawet lekarz rodzinny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domi29592 0 Napisano Lipiec 16, 2010 dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach