Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zębiasta

Wybielanie zębów

Polecane posty

Gość zębiasta

Witajcie. Mam 16 lat i moim największym problemem z wielu są chyba zęby a dokładniej ich kolor. Jest on dosłownie żółty. Dentystka stwierdziła ,że to od tego ,że za dużo wapnia jadłam w dzieciństwie. Moje pytanie brzmi ile może kosztowac wybielanie zębów u dentysty, jakie są efekty, na jak długo i jakie są efekty uboczne. Inne pytanie jest takie: czy w tym wieku mogę po wyrwaniu kłów ponownie złożyć stały aparat? Miałam go jako 12-latka i przed zakładaniem pani się spytała czy chcę mieć wyrwane kły. No ja oczywiście jako dziecko się nie zgodziłam na żadne wyrywanie...Efekt taki ,że jedynki nadal się nieznacznie na siebie nakładają Dziękuje z góry za odpowiedź :)

wybielanie zebow u dentysty kosztuje kilkaset zlotych i jest to kilka zabiegow zazwyczaj. moja znajoma robila to i efekt jest "olsniewajacy" mozesz sprobowac na razie paskami wybielic( kosztuja okolo 50zl w aptece) a jak nie pomoze to udaj sie na profesjonalne wybielanie. polecam tez paste blend-a-med z okruszkami perel. swietnie wybiela efekt widoczny juz po 2 tygodniach