Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorpresita!

jestem glupia i tyle.

Polecane posty

Gość Sorpresita!

Kiedy ktos mnie kocha,robie wszystko by przestał...ze mna jest chyba cos nie tak,odrzucam kazdego faceta,ktory okazuje mi tyle ciepła..:( jestem glupia!

Gość Tacjan87
a jaki jest powod?czemu ich odrzucasz?

Gość Sorpresita!
na poczatku poki jest flirt jest wszystko ok ale kiedy sprawa robi sie powazna mometnalnie dostaje bloka... tak zwane " nie i koniec" bez powodu.

Gość Tacjan87
widzisz tez mam podobnie, tyle tylko ze mnie przeraza cale to poznawanie sie, w sensie mieszkam z rodzicami , to moge tego nie i takie tam bzdety, nie wiem czemu ale odwlekam to ile moge a pozniej znikam

Gość Sorpresita!
stracilam wartosciowego chlopaka,ktory nadal mnie kocha ale ja sie mu nie dziwie ze boi sie znow porazki...wyzal mi milosc po 2 latach cichego wzdychania...a ja go tak potraktowalam,o nie:( zle mi z tym

Gość Sorpresita!
boje sie ze zrobie to samo co juz zrobilam 2 razy! mam zal do siebie,bo kazdy z tych chlopakow ktory cos do mnie czul byl "modelem" wrecz idealnym,a ja sobie tego nie potrafilam docenić

Gość wrzuć na luz :)
ale pierdzielisz nikt nie jest idealny ... takie niby ideały to dopiero mogą ci w życiu nabruździć ciesz sie ze masz to za sobą i poszukaj faceta zwyczajnie normalnego taki nie będzxie tobą manipulował i nie będziesz miała problemu z odrzucaniem go ... szczerość to podstawa jak ktoś bawi sie twoimi uczuciami to instynktownie go odrzucasz miej więcej zaufania do siebie samej ... a tak na marginesie to baby są niestety gupie w taki czy inny sposób więc nie jesteś jakimś wyjątkiem nie pochlebiaj sobie :D

Gość lllllllllllllloooohooolllllll
jestes głupia ale przynajmniej nie brzydka