Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milk133

ignorowanie czy nieśmiałość?

Polecane posty

Gość Autorko ja tez jestem nies
Tobie radze zebys go gdzies zaprosila :) Jesli jest tak chorobliwie niesmialy jak ja to nie zagada raczej :) Ja jestem dosyc mocno zakompleksiony,a do tego nie jestem przystojny, nie chcialbym tez psuc zycia ladnej dziewczynie, ktora powinna miec u boku kogos normalnego ;)

Ok bede lecial, wszystkiego dobrego,mam nadzieje, ze chociaz Ci sie uda. Pa pa.

pff, ewidentnie nie doceniasz siebie. wiesz dlaczego zwróciłam na niego uwagę? bo jest tak różny od wcześniejszych moich facetów, fascynuje mnie. wygląd nie jest ważny, tylko charakter. każda dziewczyna wolałaby mieć kochającego mężczyznę u boku, nawet jeśli nie wygląda jak młody bóg, zamiast wymuskanego bufona. na dłuższą metę uroda nie wystarcza. ona też przemija ;)

Hej no przemija wiadomo, ale zadna dziewczyna nie chcialaby kogos kto ma kompleksy nawet gdyby byl dobrym czlowiekiem :) Dobra spadam juz. Trzymaj sie. Wiem, ze nie doceniam siebie, nie potrafie znalezc w sobie nic co byloby wartosciowe. Zycze Ci jeszcze raz wszystkiego dobrego :*

milk 133: "każda dziewczyna wolałaby mieć kochającego mężczyznę u boku, nawet jeśli nie wygląda jak młody bóg, zamiast wymuskanego bufona" Ty tak serio? czy jesteś naiwna lub zakochana?

serio. nie wierzysz? tak jest przynajmniej w moim wypadku. na dłuższą metę wygląd nie wystarcza. facet musi coś sobą "reprezentować" "nie doceniam siebie, nie potrafie znalezc w sobie nic co byloby wartosciowe." to poszukaj. na pewno jest wiele takich rzeczy, nawet jeśli nie zdajesz sobie z tego sprawy ;)