Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaskaa

wykasowali temat o obłudnych facetach

Polecane posty

Gość laaskaa

może moderator to jakaś urażona męska ciamajda :D:D:D

Gość @d- @ -b@
męska pizda

Gość laaskaa
"Mam przyjaciol facetów kotrzy mowia mi jak podrywaja naiwne kobiety. Tak, są inteligentni "łapią wszystko w mig" i potrafia tak kobiety omotać ze ta zanim pomysli woli rozłozyc nózki. Widzisz mam takich przyjacioł ale sama nigdy nie dałam sie tak poderwac" właąsnie nawijałam z niejaką Aną, która to napisała:O czy możesz mi wyjaśnić czy Twoi przyjaciele są dobrymi facetami???? na czym polega ich sztuka podrywania naiwnych i glupich kobiet?? chcą sobie połechtac ego?

Gość laaskaa
i w ogóle jestem ciekawa co to ma znaczyć że to kobieta w 95% jest odpowiedzialna za powodzenie w związku jak napisałaś:O większej bzdury nie mogłam przeczytać...

Gość faceci to klamcy
to pewnie facet wykasowal. Gdybysmy teraz mogly go zapytac dlaczego to zrobil to pewnie odpowiedzialby ze: a) to nie on b)przez przypadek c)byl pijany i mu sie pomylilo :)

Gość dominika 1000
Ana jest mężczyzną, nie może być tak głupich kobiet.

Gość polechtac ego i poruchac
jak typowi cwani faceci bez systemu wartosci i szacunku drugiej osoby

Gość dominika 1000
zgadzam się. oczywiście jest to tak tępy gatunek, że nie zrozumieją, iż myśli się o nich pogardliwie. napluje się na nich, to pomyślą, że deszcz pada.

Gość polechtac ego i poruchac
nie interesuje ich nic poza czubkiem wlasnego nosa

Gość faceci to klamcy
dokladnie. Jestem facetem wiec mam prawo byc idiota, a ona jest od tego zeby mi udowadniac ze jestem prawdziwym mezczyzna :) Powaznie, zalosna masa.

Gość dominika 1000
tak, gadają o nas, że mamy kompleksy, a ciekawe kogo trzeba bardziej dopieszczać, żeby czuł się "najlepszy i najwspanialszy". czasami mam pretensje do Boga, dlaczego tak spartolił sprawę.

Gość laaskaa
no nie ma to jak połechtać sobie ego po męsku wykorzystując słabszych, głupich i naiwnych, wszakże Bóg stworzył mężczyznę do innych celów:O a ane eeeeeeeee gdzieś zawiało, obrończyni mężczyzn

Gość laaskaa
Dominika 1000 praktice makes perfect - trening czyni mistrza www.zemstablondynek.webpark.pl

Gość dominika 1000
piękne, trafiłaś w samo sedno.

Gość wania z drągiem za pociągiem
ciekawe ile z was jest w związku ?? skoro takie mniemanie macie o mężczyznach

Gość Facet+++
A ja powiem tyle. Same jesteście sobie winne!. Bo im większy drań , gnój, zdradzający i kłamiający palant tym ma większe powodzenie!. A jak szanujesz kobiete nie kłamiesz nie zdradzasz nie pijesz wogóle alkoholu to taki facet w waszych oszach to ciaptakowaty maminsynek!. A co za tym idzie nie jest męski. Wiele razy się to pojawiało na necie że nawet naukowcy udowodnili że kobiety wolą zdraniałych facetów. Macie więc ze swoje. Ja zawsze starałem się być dobry dla kobiet i na nic się to zdało. Jest to efekt na krótką metę. Taka prawda moje kochane. To ja mam wdupie taki interes!. I wole być sam! Czubkiem świata jestesmy?? To wy takie jesteście o was trzeba zabiegać, wam ustępować miejsca itd jak o święte krowy jakieś. Już wiem że kobiety trzeba traktować jak dziury do przepchania bo dobry męszczyzna to dla was nudny ciaptak. Krew mnie zalewa jak słysze " on mnie zdradza" "on mnie kłamie" Zostaję do końca życia sam. Bo mam swoje zasady nie akceptuje nie szanowania drugiego człowieka. A wobec kobiet nie mozna stosować szanowania bo już wiem że marny to z tego efekt. Jak wam nudno z dobrym :/