Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaitak

Cierpiące na bulimie - pytanie

Polecane posty

Gość martaitak

Od około miesiąca wymiotuje, nie regularnie, ale kiedy mam wyrzuty sumienia, że zjadłam za dużo (raz dziennie mniej więcej). Kilka razy wybielałam żeby, mamy słabe szkliwo. Ostatnio czuje jak bolą mnie wszystkie zęby i mam dziwny posmak. Czy możliwe aby w tak krótkim czasie uszkodziła sobie szkliwo? Może uznacie, że pytanie nie na miejscu, staram się nad tym zapanować, i wiem, że jeśli teraz nie przestanę polece w dół....ale martwią mnie zęby.

Gość martaitak
Płukałam usta spermą z mlekiem ale nie wiele pomogłó :(

Gość martaitak
zapewniam, ze nie śmierdzę wymiocinami, co Cie powinno najmniej obchodzić.

Gość ashda axasm
ci kurrwo glupia kwas solny z żołądka zęby zniszczy tak czy owak, no to juz sie szykuj na mosty itd. 🖐️ :classic_cool:

Gość ashda axasm
no i na pewno jebbanie na cale pomieszczenie zygowinami jest w chuuj mile dla otoczenia, nie pierrdol kurrwo, tylkop niech ci dadza jakis torecanczy co na te zygi i wyjebuuj do psychiatrryka sie leczyc 🖐️

Gość martaitak
Pewnie lepiej mieć 5 kg więcej niż zniszczyć sobie zdrowie. nawet nie myślałam, że śmierdze wymiocinami, myślę jednak, że nie. ale to akurat najmniejszy problem.

Gość ashda axasm
jak sie wyżygasz to jeebiesz jak chuj, wiem bo nie raz zygalem po pijaku i niby ja nic nie czulem a inni mowili ze jeebie jak skurrwysyn i to mimo mycia zebow itp. itd. Weź się lecz piizdo, kup se czopki czy co i idx do psychiatry. dostaniesz leki jak trzeva i bedzie :classic_cool:

Gość martaitak
koledze proponuję słownik ortograficzny a i odrobina kultury przydałaby się.

Gość martaitak
dzięki kant, ja jestem tego świadoma, i mam nadzieje, że szybciej z tym skończę niż zaczęłam. już się naczytałam ....i jestem wściekła na siebie zawsze sobie mówie, że to ostatni raz. oby mi starczyło sily aby to skończyć póki to początek głupoty i to świadomej głupoty.

Gość martaitak
mam nadzieję,że jestem w takim stanie, że jeszcze sama dam radę. jeśli się przeliczę - będę musiała....

Gość ashda axasm
nastepna jebnieta co sie boi lekarza, wez wyjeebuj do lekarzaa to ci da cos na żygi i na zęby.