Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz1992

Sex w wodzie, krwawienie

Polecane posty

Gość Mateusz1992

A więc ja i moja dziewczyna postanowiliśmy pobaraszkować w jeziorze, na początku wszedłem w nią na ok. 10 sekund po czym stwierdziliśmy że to głupie bez gumek itd więc przestaliśmy, po 2 dniach podczas zabawy paluszkami dość agresywnie zauważyliśmy na prześcieradle plamę krwi. I teraz pytanie do was Czy to mogło być spowodowane zapłodnieniem podczas tamtej chwili chociaż nie sądzę żeby podczas tak krótkiego czasu cokolwiek wyleciało z penisa, czy może zrobił się jakiś stan zapalny narządów płciowych mojej partnerki przez brudną wodę w jeziorze, czy może uszkodziłem jakąś tkankę w środku paznokciem i dlatego krwawiła pomimo iż nie odczuła żadnego bólu?? A może coś innego? dużo czytałem w internecie i jest tyle możliwości przyczyn krwawienia że już sam nie wiem co może być spowodowane tym przypadkiem i czy mam wybrać się z nią do ginekologa.. ;( PS: Krwawienie było tylko raz a baraszkowanie w jeziorze w okolicach dni płodnych

Gość jenyyy
podrapałeś ją. w ciąży nie jest

Gość Mateusz1992
A co z możliwością zarażenia jakimiś bakteriami w wodzie?? czy to możliwe?? że wdarł się jakiś syf i zrobiło się jakieś zakażenie ?

Mateusz1992 - możliwe, ale raczej nie byłoby krwawienia, a pieczenie i swędzenie i upławy.

Gość Mateusz1992
Pieczenie i Swędzenie nie występuje, mówi że nic jej nie jest, czyli możemy spać spokojnie i nie wydawać niepotrzebnie kasę na ginekologa?? Z Góry Dziękuje za wszystkie wypowiedzi, bardzo mi pomogły.