Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha... :(

narośl na piersi. okropny ból

Polecane posty

Wczoraj zauważyłam na mojej piersi narośl. Jakbym miała mały kamyczek pól cm pod skórą. Twardy i bardzo bolący. Przed chwilą zauważyłam że od tego miejsca odchodzą dwa zaczerwienione "wężyki" szerokości ok 5mm i długości jeden 11 a drugi 6mm. Ktoś może miał coś podobnego? Co to takiego???

Gość stop fighting!
TO SUTEK!!! A poważnie, czemu nas tu pytasz? Jak byśmy Ci powiedziały, że to nic takiego to nie poszłabyś do lekarza, bo ktoś na forum napisał? Nie martw się, na pewno będzie ok ale póki co DO GINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach babki , babki!

ogólny czy ginekolog?

bardzo dowcipna jesteś. Pytam bo może któraś miała podobny przypadek... Wiadomo jak jest z lekarzami. Lepiej iść do nich już z konkretną chorobą lub problemem bo oni przeważnie nic nie widza!

Gość ******ewunia28888
Lepiej iść do nich już z konkretną chorobą lub problemem bo oni przeważnie nic nie widza - bo sie chodzi do prywatnych. do "darmowych" to mozesz isc z katarem.

i jak tu sie nie wkur..ać? poradnia gin- pod koniec miesiaca dopiero wolne miejsca. lekarz ogolny dzisiaj jest zajety. trzeba sie wpieprzyć na chama. mój gin prywatnie przyjmuje jutro... mieszkam w mniejszym miescie i widzicie jak to tu wyglada...