Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjh

szit! jest problem

Polecane posty

Gość jhjh

problem z tabletkami. bo wszyscy mieli coś do mnie i z nerwów zapomniałam. fakt drugi tydzień ale to co zrobiłam jest durne. powiedzmy że w pon zapomniałam wziąść tabletke o 21. wziełam ją we wtorek po 13. wtorkowej nie wziełam ( nie pytajcie czemu) w środę też ominełam a w czwartek wziełam dwie. mówię - drugi tydzień niby bezpieczny ale w tej sytuacji napewno nie! i tu pytanie - brać dalej opakowanie, przerwać ? bo że zabezpieczenie dodatkowe to się rozumie. i ueszcze jedno ? co ze stosunkami w tych dniach ( a właściwie przy pierwszej tabletce wziętej z opóźnieniem ) ?

Gość diabelkowa007
nastaw sobie przypomnienie w telefonie bo to troszke nieodpowiedzialne , wiadomo kazdemu sie zdarza, kazdy ma wlasne problemy ale to zobowiazuje do systematycznosci ;) wiec podpowiadam bo sama sobie ustawilam przypomnienia bo nikt nie jest alfa czy omega

Gość jhjh
przypomnienie jest . grubo ponad rok nie zdarzyła mi sie taka historia. nie płakałabym w razie " wpadki " ( jak zwą tak zwą ) ale wolałabym wiedzieć czy przestać brać czy kończyć opakowanie ze wzgl na ewent ciąże . ( chociaż w nią nie jest tak lątwo zajść )

Gość Maja:):)
Wez opakowanie do konca, bo sobie wszystko rozregulujesz, troche namieszalas ale dalej bierz normalnie, potem 7 dni przerwy i nastepne:) Jezeli sie kochalas po tym jak wzielas tabletke z opoznieniem, to zawsze jest taka szansa, ze mozesz zajsc w ciaze,szczegolnie ze z tego co piszesz to troche tych tabletek ominelas, w pon nie wzielas, w srode tez nie wzialas, wiec jezeli uprawialas seks, to moim zdaniem jest taka szansa, ze moglas wpasc, ale to przeciez tez nie jest tak ze kazda kobieta ktora pominie tabletke a akurat wtedy sie kochala zajdzie w ciaze:)

Gość Maja:):)
jesli chodzi o ciaze to sie nie martw, bo kompletnie nie wiesz czy w niej bedziesz, a jak pominiesz opakowanie i potem bedziesz chciala wziac nastepne to Ci sie mozesz wszystko rozregulowac. Poczekaj do 7 dniowej przerwy, jak nie dostasniesz krawienia, zrob test, albo udaj sie do lekarza. Nawet jakbys zaszla to te kilka tabletek dzidziusiowi krzywdy nie zrobi:)