Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotpek

czy jest Możliwość zajscia w ciąże?

Polecane posty

Gość jotpek

Witam miałem przykry wypadek z dziewczyną kochaliśmy się 3 razy za każdym razem myłem i wycierałem członek używałem prezerwatyw durex Extra Safe, lecz za 3 razem pękła gumka. Lecz przed końcem zawsze wyciągałem go z niej i jak dochodziłem wyciągnąłem go i zobaczyłem ze gumka pękła i dopiero nastąpił wytrysk, ale nie jestem tego na 100% pewien. Lecz na wszelki wypadek poszliśmy do apteki i kupiłem Escapelle i zażyła go około 1 godziny 15-20 minut po tym zdarzeniu. Więc mam pytanie czy jest możliwość ciąży?

Gość taka.sobie panna
Po pierwsze kto Ci sprzedał escapelle bez recepty?????? Po drugie, jeśli wzięła to na 99% nie będzie w ciąży. Prawdopodobieństwo dokładnie takie samo jak przy normalnej antykoncepcji. Może lepiej zainwestować w stałe tabletki?

oczywiście im wcześniej bierze tym większe prawdopodobieństwo że nie dojdzie do zapłodnienia, a tu wzięła mega szybko, więc nie masz się czym martwić

Gość jotpek
znajoma bardzo dobra aptekarka. Czyli uważasz że nie mam się o co martwić? Bo jestem zdenerwowany, plus jeszcze się rozchorowałem i nie wiedziałem co mam myśleć 3 dni nic nie jem, drugą noc nie śpie.

Gość moskala
te tabletki są skuteczne ale...moja znajoma wzięła a w ciążę i tak zaszła. zawsze jest jakieś ryzyko, jedyna pewna metoda antykoncepcji to wstrzemięźliwość. jednak wydaje mi się że chyba nie masz się czego obawiać