Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowałam swoje dzieci

Moje dzieci zleciły pobicie!

Polecane posty

Mam dwoje 18letnich dzieci-syna i córke dowiedziałam się kilka miesięcy temu że moje dzieci zleciły kilku osobom(za flaszke wódki) pobicie jednej dziewczyny i dwóch chłopców z którymi się nie lubią i którzy nimi poniewierali(osoby z klasy), na szczęście prawnik mówił mi co i jak należy w danym przypadku postąpić. I wiecie co? moje dzieci były prawie przed sądem(jako świadkowie). Ale na szczęście nie dostali żadnego wyroku bo tamci milczeli w ich sprawie a tym którym to zlecili dostali dwa lata w zawieszeniu na 5 lat. Czy dobrze zrobiłam chroniąc swoje dzieci przed więzieniem?

jako matka , wiadomo chronisz swoje dzieci, nauczki nei dostali , bo kazdy ich bronil i moga sobie pomyslec, ze nastepnym razem tez sie uda...

Gość a ja wstaje
No pięknie! wszystkie wpisy które negowały Twoje zachowanie zgłosiłaś do usuniecia...patologia na całego!

Ale ja nie miałam wpływu na to co one zrobią! Owszem moje dzieci wyrządziły krzywde tamtym dzieciom. Jedna dziewczyna w tej grupie została nie tylko pobita ale i zgwałcona, a jeden z tych chłopców o mały włos nie został kaleką, do tej pory chodzi na rehabilitacje. Zapłaciłam tym chłopakom którzy dokonali tego pobicia by nic nie mówili przed sądem że moje dzieci miały cokolwiek z tym wspólnego, tak mi doradził prawnik.

Gość źle zrobiłaś i tyle

Gość no cóż matka zrobi wszystko
dla swojego dziecka, nawet za taką cene.

Gość za zlecenia pobicia
i gwałtu wsadziłabym do więzienia nawet własne dziecko. To obrzydliwe co zrobiłaś.

Gość moze po adresie IP
moze po adresie IP ktos ciebie znajdzie i sparwa wroci do sadu a wtedy tych dwoje doroslych ludzi zaplaci za swoje czyny. to jest tak samo karane, o ile nie bardziej. zaczelabym sie bac za to co tu napisalas. w sieci nikt nie jest anonimowy. ja osobiscie mam nadzieje ze prawda wyjdzie na jaw. a ty jako matka wykazalas sie glupota, nie chroniac swoje dzieci a piszac o tym na forum publicznym. moze nawet tobie sie cos dostanie na przekupywanie swiadkow.

Gość elemorelefarfocele
no co wy ludzie? to marne provo!

Gość nastka 234
jako matka wyratowałaś swoje dzieci z opresji - no cóż, w zasadzie trudno Ci się dziwić. Zastanawiam się tylko, jakie Ty konsekwencje z tego wyciągniesz, bo mam nadzieje, że masz świadomość, że wychowujesz zwykłych bandytów, którzy zostali utwierdzeni w przekonaniu, że nic takiego się nie stało współczuję Ci, bo to straszna porażka dla Ciebie jako matki. Niestety, masz się czego wstydzić, jesli chodzi o Twoje dzieci i myślę, że jeszcze się przez nie w życiu nacierpisz

Gość nastka 234
i mam nadzieje, że ktoś się tym wpisem zainteresuje i sprawa wróci do sądu

Gość dlaczego tak atakujecie
autorke? w końcu chroniła swoje dzieci i ja ją doskonale rozumiem, bo gdyby chodziło o moje dzieci zrobiłabym tak samo. Nieważne czy zleciły pobicie, gwałt czy kogoś zamordowały, dziecko dla matki zawsze będzie dzieckiem.

Gość dlaczego tak atakujecie
ale napewno byłabym wściekła na dzieci. Jedno jest pewne porozmawiałąbym z nimi na spokojnie by już nigdy tak nie zrobili.

Gość 8,9/10
temat ciekawy i fajny. Dobrze sparodiowana toksyczna mamuśka ;) gratuluje autorko prowokatorko ;)

Gość afagsdg
Krytykujecie autorke... rozumiem wzburzenie.. ale może to prowokacja!? a ciekawa co by któraś/yś z was zrobił/a jakby się znalazł/a na miejscu autorki? no czekam na odpowiedź, 80% rodziców zrobiłoby to samo.

Gość udaj się z nimi do psychiatryk

Gość zatlukla bym
dziadostwo a matka posadzila do wiezienia!!!!!

Gość do zatlukla-bym
a ty co byś zrobiła na miejscu tej biednej matki? matka kocha swoje dzieci i nie ma dla niej znaczenia jakie są i co zrobiły. Bądź obiektywna.

Gość zatlukla bym
tam byl gwalt!!!!czy wy naprawde takie glupie jestescie???

Gość do zatlukla-bym
Tak, tam byl gwalt na dziewczynie, jeden chlopak prawie by zostal okaleczony ale tego nie zrobily dzieci autorki, one tylko byly inicjatorami tego wszystkiego. Ta para jeszcze jest zbyt młoda i pewnie nie rozumie tego że zrobiła źle a matka jak to matka, zrobi wszystko dla swoich dzieci i ty też byś tak pewnie zrobiła.

Gość zatlukla bym
na pewno nie!!wina matki,ze tak wychowala swoje dzieci.powinna isc siedziec razem ze swoimi bachorami

Gość do zatlukla-bym
Jesteś zawzięta, ja nie popieram autorki ale też nie potępiam bo różnie się w życiu układa. Byś może to prowokacja:O ale bardzo realna.

Gość jakby ktoś tak skrzywdził moje
dzieci jak twoje skrzywdziły dzieci innych ludzi zamordowałabym w najgorszy tylko możliwy sposób.

Gość popieprzona
matka!!!takie kobiety nie powinny rodzic dzieci.a co na to ojciec dzieci?

Gość marne prowo to jest
pare dni temu byl temat pisany przez chlopaka ze to on zlecil pobicie i gwalt razem z siostra. coz wakacje i gowniarze sie nudza.

Gość jeśli to prawda to gratuluje c
i autorko tego że okazałaś się dobrą matką :)

Gość gracja nie dziś prowokacja
Prowokatorzy lubią się bawic ludzkimi uczuciami. Prawda?:)

Gość wakacje są dzieci się nudzą a
jeśli to prawda to na twoim miejscu wywaliłabym dzieci na zbity pysk z domu i władowała prosto do więzienia te małe skurwysyny(nie obrażając ciebie autrko:D:D:D)

Gość wakacje są dzieci się nudzą a
jeśli to prawda to na twoim miejscu wywaliłabym dzieci na zbity pysk z domu i władowała prosto do więzienia te małe skurwysyny(nie obrażając ciebie autrko:D:D:D)

Gość ja też bym zatłukła