Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka24

facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość ladyy babajaga
ale wiesz myslac o uwodzeniu go mialam na mysli zebys zrobila to tak delikatnie... np przechodzac kolo niego ubrala sie sexsownie i takie tam... musisz pokazac mu co stracil ;p

Dziękuje wam wszystkim za rady i pocieszenia...otworzyłyscie mi oczy i jesteście naprawdę super kobietami :) własnie zadzwonili z mojej agencji i dostalam nową propozycje na pokazie ...wiec moze moje zycie nie bedzie takie szare bez niego jak juz postanowil to zakonczyc ...Pokaze mu ze miał wartościową kobiete bo sam wie ze nie jeden mu zazdroscił ale widocznie tego nie docenił... teraz musze podniesc głowe do gory i sprawic ze to on bedzie za mną latal jak piesek z wywalonym językiem tylko ze ja juz nie bede tą naiwną dziewczynką którą tak lubił pomiatac...

Gość ladyy babajaga
no i tak trzymaj nasta ;p powodzenia ;p

Gość ladyy babajaga
a takie mam pytanie skad wogole jestes?

Radzę sobie średnio:) ale z całych sił próbuję się nad sobą nie użalać. Część mnie wyzywa go w duchu i klnie na czym świat stoi, a druga część jest smutna i zawiedziona. No cóż... To chyba naturalne. Kochałam go (i kocham), więc trochę wody w rzece upłynie zanim przejdę nad tym do porządku dziennego, ale mam pewność,że sobie poradzę. Jestem przecież dzielną dziewczynką:) Niestety świat jest skonstruowany tak,że ludzie się rodzą i umierają, przychodzą i odchodzą, zakochują i nienawidzą. Spróbuj to potraktować jak kolejne życiowe doświadczenie, lekcję. A drania olej. Nie daj się krzywdzić, nie zasłużyłaś na to. Podziękuj mu za współpracę i utnij to. Popłacz, krzycz...Możesz nawet walić pięściami w ścianę (ja biegałam nago po lesie...żeby samą siebie rozbawić). Zobaczysz,że z czasem ból ustąpi miejsca obojętności,a później zapomnisz. Ja tak to sobie tłumaczę i jest mi odrobinę lepiej. Muszę pogodzić się z tym,że przegrałam z wódką, ćpaniem i kumplami... że się znudziłam, jak zabawka. Życie toczy się dalej. Ziemia kręci się wokół słońca, mamy lipiec, jest upał, a wieczorami tną komary. Szukaj pozytywów! Możesz znowu umawiać się na randki, poznawać nowych facetów (może spotkasz księcia z bajki?), szaleć na imprezach! Pomyśl sobie ,,a chuj z nim!". Weź się w garść, zadbaj o siebie:) Nie pokazuj już,że boli. Zrób tak żeby potknął się o własną szczękę z wrażenia, jak się spotkacie kiedyś przypadkiem na ulicy! Ja miałam się dzisiaj spotkać z ex lubym,ale doszłam do wniosku,że nie ma sensu! Po cholerę zadawać sobie ból? Z masochizmu wyrosłam kilka lat wstecz. Teraz czas zająć się sobą. Pamiętaj! Najlepszym odwetem jest sukces! I tego Ci życzę z całego serca.

powodzenia i zapewne będzie jeszcze wiele chwil wątpliwości czy dobrze zrobiłaś...dobrze zrobiłaś...wiec głowa do góry i do przodu!

ladyy babajaga nie bede ubierac sie przed nim sexownie bo na to chyba sobie juz nie zasłuzył...wlasnie przypomnialam sobie jak powiedzial do mnie ze "zaraz przypier... mi w łep jak sie nie zamknę" wiec mysle ze zrobi mi sie niedobrze na jego widok jak go zobacze...zaczyna powoli do mnie docierac jak kawał chama z niego..ale on jeszcze bedzie załował...ale na przeprosiny juz za pozno...nie mozna byc z kims kto chcialby i mialby ochote uderzyc wlasna kobiete..drugi raz tego nie znosic nie bede...chociaz ciezko jest bo wiadomo ze milosci z dnia na dzien nie mozna wyrzucic z serce ale mysle ze jak bede myslalam o nim i wtedy przypominala sobie te wszystkie przykrosci ktore mi sprawil to milosc do niego sama mi szybko przejdzie....

ladyy babajaga wolałabym nie pisac tutaj skad jestem :) a ty skad ?/to napisze ci wtedy czy to blisko czy nie ?

Gość ladyy babajaga
ja szczecin :)

LadyEvil. pewnie ze nie ma sensu latac juz za nimi,,,moze za rokiem czeka faktycznie ten ksiaze z bajki ?kto wie...moze sprawi ze znowu pojawi się usmiech na mojej twarzy i znowu bede szczesliwa ..moge wiedziec ile masz lat ?

ladyy babajaga ooo to poł polski do przejechania :) ja dolnyślaska a ile masz lat?

Gość ladyy babajaga
24 a Ty?

Gość ladyy babajaga
nooo to rzeczywiscie spory kawalek hihi

Gość ladyy babajaga
noo co ja bym dala zeby miec teraz 21 ;d;d

dokladnie jakbym znowu miala 21 lat to bym nie wchodzila w zwiazek z takim kims jak on..

Gość cukiernica babci Antosi
Młode jesteście, zycie przed Wami:) ja mam trochę więcej, a i tak nauczyłam się, ze nie ważne ile masz lat, ale jak facet traktuje cie jak szmatę, nie szanuje cię i nie chce, to nie bój sie samotności, odejdź, bo lepiej żyć samej szczęśliwie niz z kimś nieszczęśliwie, prawda? To z moich rejonów jesteś Nastka:)

Gość ladyy babajaga
a tak w tym wieku byc sama to juz troche dziwnie wyglada

Gość totalna porazka...
wolisz byc z jakims kretynem tylko po to, zeby sasiadom pyski zamknac?? boze, widzisz i nie grzmisz !!!!!

Gość cukiernica babci Antosi
9 lat jestem starsza:) a mieszkam w największym mieście Dolnego Sląska:)

Gość ladyy babajaga
bo ja ogolnie obracam sie w mlodszym towarzystwie i moze przez to czuje sie juz troche staro ;p ze wiesz w tym wieku to juz raczej powinnysmy sie ustatkowac. myslec o rodzinie dzieciach.... no ale co zrobic ze trafiamy na takich pacanow

Gość Cherry Darling
Nastka, koniecznie daj potem znać jak Ci poszło spławianie tego chama :) trzymam kciuki!

Gość ladyy babajaga
laski a jaka jest u was pogoda bo u mnie dochodzi do 38 w cieniu i jest masakraaaaa ;/

ladyy babajaga jest poprostu upał ..moj piesio lezy z jezykiem wywalonym na łozku i krzyczy wody wody :D normalnie strasznie gorąco ...

cukiernica babci Antosi no to jestes w kwiecie wieku :) ponoc prawdziwe zycie zaczyna sie dopiero po 30 stce :) to mieszkamy w tym samym miescie :)

ladyyy na dzieci mamy jeszcze czas ...wole miec pozniej dzieci z kims rozsadnym i wartym tego niz z kims kto nie potrafie mnie szanowac a po slubie byloby jeszcze gorzej...

Gość ladyy babajaga
no moj piesio tak samo lezy i biedaczek zdycha tak jak i jaaaa ;p