Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka24

facet mnie zostawił

Polecane posty

nie no, teraz to juz mi sie wydaje, ze Nastka robisz sobie jaja z nas wszystkich :D:D sama napisalas przed chwila, ze "OBIECAL" i jak ON obiecuje......... jestes jak dziecko we mgle... powiem jedno - nie Ty jestes pania wlasnego zycia, tyle ten, ktory chcial Ci przypierdolic w leb. gratuluje :)

kobieto masz tak niskie poczucie wartosci, ze chcesz byc z typem, ktory Cie wyzywa i grozi, ze Cie pobije?? wez sie zastananow... ja wiem, ze sa mega upaly, ale prosze Cie... :o tak cz inaczej, on wie, ze cokolwiek nie zrobi i tak pojdziesz za nim jak w ogien... ma pozycje, ktorej Ty nigdy wzgledem niego nie zdobedziesz... facet ma w garsci... moze tylko pileczke wyzej Ci podrzucac i umierac ze smiechu patrzac jak wspinasz sie coraz wyzej na palce, by ja zlapac i zadowolic swego pana... ale pana nie zadowolisz tym.... pileczka bedzie latala coraz wyzej....

wiem ze macie racje...ale serce nie sluga...niestety.. jest pewna osoba ktora zabiega o moje wzgledy a ja mam klapkli na oczach i widze tylko tego chama :((( nie potarafie i nawet nie mam ochoty myslec o innym..

Powiem krotko, zaczynasz we mnie wzbudzac agresje tym, co piszesz... a naprawde chcialam, chcialysmy Ci pomoc... widze jednak, ze to niemozliwe... zatem nie wiem czego Ci zyczyc... przebudzenia? :o wiadomym jest, ze bedziesz mu sie napraszac, wpraszac (co juz zapowiadasz)...... nie bedziesz szanowala siebie, nikt nie bedzie szanowal Cie NIGDY. zapamietaj. 🖐️

nie bede sie mu wpraszac itp...mam poprostu 100 mysli na minute mam nadziejej ze sam sie poprostu dzis odezwie..

moja najlepsza kolezanka wyjechala na 2 miesiace ... a jakos z reszta nie mam ochoty siedziec.. juz mi nie dobrze od tego myslenia ;/

znaczy ja kojarzyłam ten numer, tylko nie dokładnie. Napisałam w koncu, ale pomyliłam jedną cyferkę, i zrobiłam z siebie idiotkę :D napisałam do jakiejs babki, ktora myslała ze ja chcę coś od jej męza :D Potem się smiałam z tego nie wiem ile :D Napisałam ze fajnie że po tym wszystkim udaje ze mnie nie zna. Odpisało mi to coś 'kim jestes' i juz myslałam ze moj były specjalnie to pisze :D zadzwoniłam i powiedziałam 'co Krzysiu już mnie nie pamiętasz ? ' i się rozłączyłam. I wtedy ta babka mi odpisała że pomyliłam numery ale powodzenia w szukaniu Krzysia ;D

własnie jak usune to nie bede pisac...a jak nie bede pisac to moze sam sie odezwie..a jak nie to znaczy ze koniec i nic sie juz nie poradzi...

Gość adssfsddgggfdf
Boze dziewczyno a ty dalej swoje :o Ten facet ma Cie w dupie zrozum to w koncu,bo im szybciej to zrozumiesz tym szybciej Ci przejdzie! Ja myslalam ze to ja jestem zbyt miekka i ugodowa,ale Ty mnie bijesz na glowe. Dziwisz sie ze on Cie tak traktuje i gdzie sie podzial tamten facet? Ja Ci powiem: w momencie kiedy on zobaczyl ze jestes od niego uzalezniona i cokolwiek nie zrobi to bys sie dala pokroic za niego stracilas w jego oczach. Ja tez bym nie szanowala takiej osoby. Po prostu nie masz w ogole honoru,za co ma Cie szanowac jak sama dajesz soba pomiatac? Normalna osoba gdy partner ja obraza i bluzga potrafi sie postawic i pokazac ze nie da sobie w kasze dmuchac. Powiedz mu w koncu zeby spierdalal jak jest taki madry bo ty go blagac o zwiazek nie bedziesz. On i tak ma Cie gdzies,ale przynajmniej za jakis czas nie bedziesz patrzec z obrzydzeniem w lustro na siebie..

Gość tertia
"Powiem krotko, zaczynasz we mnie wzbudzac agresje tym, co piszesz". Dopiero teraz? Mnie juz trzepie gdzies tak od 6 strony. NAstka, ja mam nadzieje, ze on zadzwoni, ty grzecznie do niego pojedziesz i dowiesz sie, ze masz sie odpierdolic raz na zawsze. tylko potem nie pisz na forum, ze zle cie potraktowal, bo zaslugujesz na takie wlasnie traktowanie.

No i nie odezwał się cały dzien wczoraj.. na nic byly jego obietnice itp. wolał pojechac z kumplami nad jezioro ...napisalam wczoraj do niego ostatniego smsa i usunelam nr.. to chyba była najlepsza decyzja :(

Gość podejrzewam ze ten numer
bedziesz wpisywac i usowac jezscze wielokrotnie..Niestety tak to dziala

Gość totalna porazka...
a to łobuz no!!!!

Gość totalna porazka...
tzn od czego chcesz oszalec??

Gość totalna porazka...
a ja tutaj czytalam, ze raczej milych rzeczy nie mowi kiedy sie odzywa... wiec cierpisz dlatego, ze wczoraj nikt Cie nie obrazil? rozumiem... mozna i taka droga w zyciu wybrac... kazdy jest kowalem swojego losu w koncu :)

nie obrazał mnie na codzien...tylko wtedy kiedy sie poklocilismy to jakos nie potrafil nad soba panowac..

wiem juz nie pisze do niego i nie dzwonie... dam mu czas zeby sobie pomyslal ze moze faktycznie zle zrobil i moze sie odezwie ...chociaz wątpie ale mam nadzieje!! Moze te wszystkie słowa ktore wypowiedzial to bylo z nerwow..ale przeciez juz powinnien ochlonąc a tu nic z jego strony..