Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryjane801

testy ciazowe

Polecane posty

@ spoznia mi sie juz 7 dzien, zrobilam juz 6 testow wszystkie wyniki negatywne, wykonalam 3 dnia 2 testy, 4 dnia 3 testy, dzis rano 1 test, testy byly od 2 roznych producentow, moje pytanie brzmi czy dalej mam sie martwic? zabezpieczamy sie z chlopakiem za kazdym razem, ale kilka razy zdazylo nam sie pobawic chwile bez prezerwatywy, stad moje obawy, dodam ze obecnie jestem przeziebiona i martwia mnie te upaly-> moze to jest przczyna, do ginekologa udac sie moge dopiero w poniedzialek, ale jesli @ dalej nie bedzie to oszaleje:( POMOCY!

Gość Dalida 20
Myślę, ze nie powinnaś sie martwić, skoro były wszystkie negatywne. W sumie niepotrzebnie jednego dnia tyle testów robiłaś, bo ten najbardziej miarodajny powinno się wykonać z samego rana po wstaniu z łóżka. Zawsze możesz zrobić test z krwi, ten wykrywa bardzo wczesną ciążę i jak wychodzi negatywny to 99.9% ze w ciąży nie jesteś.

naczytalam sie na forach ze czasem testy sa bledne wiec wolalam kupic z kilku firm, a co do krwi, to chyba pojde jutro na taki test, ale musze sie dowiedziec ile sie czeka na wyniki i czy na badaniu trzeba byc na czczo

Tyle testów zrobiłaś że nie masz czym się martwić, ale rzeczywiście nie potrzebnie tak dużo. Nam zdarza sie bardzo czesto tak ,,bez'' wiadomo przyjemniej, moze powinnas pomyslec o tabletkach?:) według mnie mniej nerwów

bralam tabletki, ale mialam straszne stany depresyjne, nudnosci i inne problemy, wiec postanowilismy zrobic przerwe od tabletek, zeby organizm odpoczal, mialam zmiar robic testy krwi zeby gin dobral mi inne, ale narazie czekam na @ i mam milion mysli w glowie

Gość Dalida 20
Jak się bardzo martwisz to zrób jeden z krwi:) bo jak bedziesz ciagle robic z moczu to w koncu zbankrutujesz i tylko się bedziesz denerwowac:) A co do tabletek to jak ktos jest z natury strachwily i nieufny to i tak się bedzie stresowac;p Wiem po sobie, bo biore tabletki i wlasnie dzisiaj powinnam dostac krawienie z odstawienia(4dzien) i jak na razie nie ma... tez sie juz denerwuje:D ale rozum podopowiada, ze trzeba czekac;p A jednak mowi się ze hormony zabezpieczają najlepiej, chociaż 100% nigdy nie ma. maryjane801 nie denerwuj sie, teraz jest taka pogoda, moze rzeczwiscie cos sie przesuneło, przeciez sie tak zdaża:)

spokojnie...Pamiętam jak ja sie stresowalam kiedyś bo mi sie spozniał, panikowałam jak nigdy w koncu poszlam po ten cholerny test i pare minut po zrobieniu testu ktory byl negatywny dostałam okres.. mialam tak pare razy. Także być może stres troche wplywa na to.

Skoro tyle testów wyszło negatywnie to na pewno nie jesteś w ciąży wybierz się za to do gina bo mogą to być problemy innego rodzaju albo po prostu @ się spóźnia czasem tak jest :)

Gość Dalida 20
No wiem wiem, dlatego staram się nie stresowac:D bo ostatnio własnie 4 dnia dostawałam:) ale jest dopiero 13, wiec moze wieczorem albo jutro:) Ja na razie testu nie planuje, chyba sze nie dostane do wtorku, bo wtedy nowe opakowanie zaczynam, to najwyzej zrobie we wtorek rano, ale mam nadzieje, ze nnie bedzie potrzeby, bo jeszcze kilka dni jest:)

Gość jbjhh
nie jestes w ciazy, kiedys tak sie stresowalam ze jestem w ciazy..okres sie spoznial 2 tygodnie, po 2 tyg zrobilam test , byl negatywny, po godzinie od zrobienia testu dostalam okres. a wszystko to przez stres..

mam nadzieje ze @ dopadnie mnie jutro, za godzinke zrobie sobie goraca kapiel:) juz dorwałam czerwone winko:)) wiec trzymajcie kciuki, a do gina i tak w pon pojde, dla pewnosci czy wszystko jest ok jesli @ dostane w weekend

dostałam dzisiaj rano ufff, jednak te winko mnie max odstresowalo, dziekuje wam wszystkim za wsparcie wczoraj:)

a po ilu dniach cyklu dostałas? ja 37 dzien i nic :/ kurczę... Jestem 3 miechy po odstawieniu tabsów 3 lata brałam ale przerwe zrobiłam teraz... robiłam test ale nie naczczo i odrazu jedna kreska wyszła... denerwuję sie ze względu ze pierwsze dwa miechy po odst nie współzyłam i miałam 29 i 31 dni a treraz współzyłam i 37 i nic ... :/ moze to te upały tak wpływaja