Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

14 dc a ciąża . odpiszcie

Polecane posty

Gość ulalala!
Tak sobie cały czas Was podczytuję. A-B-C widzę, że masz tak jak ja i boisz się zrobić testu. Z tym, że ja nie mam prawie żadnych objawów, dlatego się boję. U mnie śluzu brak, tylko lekko boli mnie brzuch, ale nie są to skurcze ani kłucia.

Gość ulalala!
Miesiączkę miałam dostać w poniedziałek.

Gość mycha123456789
Ja życzę Ci z całego serducha, żeby to było to o czym tak strasznie marzysz;-)

ulalala! u ciebie sie juz dluzej spoznia... moze juz warto zrobic test... ale wiem strach przed rozczarowaniem jest... ale w sumie jak bysmy zrobily to chociaz wiedzialybysmy na czym stoimy... lekko mnie brzuch pobolewa... mycha dziekuje za wsparcie ;)

Gość ulalala!
Test w domu już leży, postanowiłam, że jeśli do soboty nie dostanę @ to zrobię. Mam takie przeczucie, że Tobie się udało, bo masz objawy:), ja niestety nie. Cały czas czuję się tak jakbym za parę dni miała dostać @ czyli lekkie ćmienie brzucha nic więcej, piersi mnie też nie bolą:(

Gość mycha123456789
Kochana, a najlepiej zrób test. Będziesz wiedziała. Jeśli wynik pozytywny już możesz się cieszyć, a jeśli nie, to...... starajcie się dalej, intensywniej;-)

a ja zapomnialam dodac, ze ostatnimi czasy mam problemy z wyproznianiem.. nie wiem czy to ma jakis zwiazek z ewentualna ciaza... trzymam za ciebie kciuki, mam nadzieje, ze tobie sie udalo. a sa jakies rzeczy inne ktore mogly spowodowac u ciebie opoznienie miesiaczki ?

mycha ale brak drugiej kreseczki na tescie bardzo doluje.. :(

Gość mycha123456789
wiem, że dołuje, ale lepsze to niż złudne nadzieje....<tuli>

w sumie moze tak, ale teraz nawet nie mam jak kupic ten test... :(

Gość ulalala!
No właśnie wynik negatywny dołuje, tyle razy już tak miałam:(. Ja miałam aż dwa pęcherzyki graffa:). Cykle mam 28 dniowe, tak 17dc miałam straszne kłucie jajnika, nie mogłam się ruszyć tak bolało. Albo to było spóźnione jajeczkowanie, albo ból implantacyjny. Oby to drugie;) Ostatnio miałam trochę stresu, może to przez to się spóźnia. Jedyną rzeczą która u mnie się zmieniła to cera. Wcześniej przed @ miałam zawsze okropne krosty, teraz buzia jak pupa niemowlaka.

a u mnie juz jakis tydzien przed spodziwana @ mialam "syfy" . zazwyczaj wyskakiwaly mi dzien przed a nie tydzien.. moze hormony szaleja i to przez to...

Gość mycha123456789
A-B-C wierzę że w końcu CI się uda, naprawdę. Kurczę jakie to niesprawiedliwe. Kobieta która tak bardzo chce mieć dziecko, i napewno byłaby cudowną matką, nie może zajść w ciążę. A kobieta która ,,wpadnie" maltretuje dziecko, topi:-( echhh

Gość ulalala!
Mycho masz rację, że lepiej zrobić test, ale nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Po prostu fajnie choć przez chwilę mieć nadzieję, chyba o to chodzi;)

Gość ulalala!
Znam to, u moich sąsiadów właśnie na świat przyszło 7 dziecko, są biedni nie mają za co żyć, a tu co rok prorok

Gość mycha123456789
napewno to fajne uczucie- nie wiem bo nie staram się o dzidziusia, więc nie wiem co czujecie w takiej chwili, ale życie nauczyło mnie że rzeczywistość jest bardziej skomplikowana niż nasze nadzieje, niestety.

mycha ja tez tego nie moge zrozumiec, wczoraj slyszalam w radiu, ze zatrzymano kobiete, ktora po urodzeniu zabila swoje dziecko i zakopala w ogrodzie. ale najgorsze jest to, ze tych dzieci bylo az 8. po prostu rodzila i zabijala. przerazilam sie jak to uslyszalam. jak mozna ? jesli nie chciala dziecka to mogla oddac. rodzina, ktora nie moze miec dzieci byla by w siodmym niebie. a ona pozbawila zycia az 8 dzieci. eh :( straszne.. ulalala! masz racje. ta chwila nadziei, a moze sie udalo ?! to jest cos pieknego

sa biedni, ale opiekuja sie dziecmi. nie wyrzuca, nie zabija. wychowywuja. moze nie maja luksusu, ale najwazniejsza jest milosc. takich ludzi tylko podziwiac. i im pomagac. jak najwiecej..

Gość mycha123456789
ja nie rozumiem takiego zachowania niektórych kobiet, dziecko to samo szczęście. Niech sobie podwiążą jajniki jak nie chcą ciąży!! strasznie mnie to drażni.

dokladnie. niech nie krzywdza bezbronnych maluchow. one nie sa niczemu winne. a ta babe to powinni normalnie powoli kroic i solic. zeby w jak najgorszych warunkach umierala ! nie zal mi takich ! powinni poniesc kare za to co zrobili !

Gość mycha123456789
dla mnie też nie ma dla nich litości, to co najgorszego. Niewinne dzieciaczki. A-B-C jestem pewna że TY będziesz cudowną matką:-)

dziekuje za cieple slowa :) fajnie, ze znalazlam tu tyle osob, ktore mnie wspieraja i w ogole. bylo mi to potrzebne..

Gość ulalala!
Fakt, chociaż dzieci jest gromadka(czasem ich nie rozróżniam), to widać że rodzice dają im dużo miłości, chociaż jak dowiedzieli się, że znowu będzie dziecko to była załamka. Najlepsze jest to, że się zabezpieczali. My się nie zabezpieczamy i nic:(

natura naprawde lubi platac figle. jest po prostu nieprzwidywalna.. chcialabym juz miec pewnosc ze sie udalo..

Gość mycha123456789
Ja mam taką sąsiadkę, która z meżem ma 9 dzieci. Powiem Wam, że to straszne, zajmują dwa mieszkania, mają 3 pokoje, Najstarsza dziewczynka robi za drugą matkę. Zero prywatności, bieda aż piszczy, dzieci chodzą ze smarami po brodę, widać że są smutne. A ona wygląda na 60 lat, mimo że ma 30 kilka. Widać że nie są szczęśliwi.

Gość ulalala!
Modlę się o to codziennie. Nawet mąż codziennie rano dzwoni z pracy i pyta czy już dostałam @. Widzę, że też ma nadzieję i będzie mi jeszcze bardziej przykro, jak okaże się, że jednak nic z tego.

Gość mycha123456789
dziewczyny, życzę Wam żeby się w końcu udało, i wiem że wiara przynosi góry:-)

bo powinni im pomoc. byle pijakom daja zasilki i w ogole. a biednej rodzinie nie ma kto pomoc. dopiero jak wydarzy sie jakas tragedia to pomagaja. ale co potem z pomocy ? dzieciaki jej nie chca, wola zeby matka czy ojciec zyl. wiele jest osob, ktore sobie nie daja rady z tym wszystkim i chca uciec od tego wszystkiego. ale gmina sie pozniej za glowe lapie, ze jednak mogla pomoc. ze mogla dac ten cholerny zasilek. wtedy jest juz za pozno.

Gość ulalala!
U moich sąsiadów dzieci nie są aż tak bardzo nieszczęśliwe(przynajmniej nie widać), ale rodzice są już wykończeni.

Gość ulalala!
Dziękuję myszeczko :)