Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

14 dc a ciąża . odpiszcie

Polecane posty

ulalala! zycze ci aby sie wam udalo :) mezus pewnie bylby zachwycony. :)nie dziwie sie :) moj partner tez bylby w siodmym niebie. uwielbia dzieci, a one jego :)

Gość mycha123456789
Mojego kuzyna żona, poroniła dzieco już 5 razy. Ma straszne problemy z utrzymaniem płodu. Nie poddają się

to tez jest wielka tragedia. czlowiek sie cieszy, ze sie udalo, widzi 2 kreseczki na tescie a tu po chwili los zabral to co dal :( to niesprawiedliwe :(

ulalala! nie dziwie sie ze jes wykonczona. zajmowac sie taka gromadka na codzien to jest nielada wyczyn ;) podziwiam

Gość ulalala!
W urzędach nie rozumieją, że kobieta, która ma gromadkę dzieci nie może iść do pracy, dadzą jej 100 zł i do widzenia. A byle pijak, który chlał całe życie dostaje rentę bo jest chory.

Gość ulalala!
Tobie już się udało A-B-C, mówię Ci :) Lecę, brać się za obiad. Jestem na urlopie i nic mi się nie chce;)

Gość mycha123456789
mnie zawsze dziwi skąd te pijaki mają pieniądze żeby tak dzień w dzień pić. a normalna rodzina ledwo wiąże koniec z końcem.

Gość mycha123456789
ja też idą robić obiad, jeśli pozwolicie przyłączę się jeszcze do was do rozmowy?;-)

ulalala ! mam taka nadzieje ;) bylabym mega szczesliwa gdyby sie udalo :) mycha zycie jest popaprane, a w szczegolnosci te urzedasy. kolo mnie mieszkaja dwa pijaki. watroby od picia to oni chyba juz nie maja. nic nie jedza , tylko pija. i maja rente bo sa chorzy. paranoja ?! gdzie urzedasy ktorzy powinni to sprawdzic ? daja renty i nawet nie wiedza za co i dla kogo. ale sie zdenerwowalam ;/

Gość dziewczyny doradźcie coś
dostałam okres - póki co brązowy brudny śluz, ale tak ostatnio u mnie zaczyna się miesiączka ja już o ciąży mogę tylko pomarzyć, jestem za stara i moje szanse są bardzo malutkie ABC - życzę Ci wszystkiego najlepszego, obyś już została mamusią! więcej moich wpisów tutaj nie będzie... idę sobie popłakać, tylko to mi pozostało

dziewczyny doradźcie coś przykro mi bardzo :( zagladnij do nas czasami. ja caly czas wierze, ze ci sie jeszcze uda i ze bedziesz najszczesliwsza mamusia pod sloncem. zycze ci tego z calego serduszka! a ja okresu nie mam i jakos nie zanosi sie na niego...

najgorsze jest to, ze do konca miesiaca mnie w domu nie bedzie. jedziemy z rodzina w gory pracowac.. :( i nie bedzie mnie tutaj :( ale mi smutno :(

chodzilo mi oczywiscie o koniec sierpnia... a jesli chodzi o dzisiejszy dzien to strasznie zle sie czulam, tzn : niedobrze mi bylo, slabo sie czulam i spac mi sie chcialo. a glowa tak mnie strasznie bolala , ze szok :(

Gość kijpio
ja jestem i czekam kiedy w koncu zrobisz ten test!;)

Gość mycha123456789
JA TEŻ JESTEM JUŻ ABC, CZEKAM NA JAKIEŚ WIEŚCI I TRZYMAM KCIUKI:-)

Gość ulalala!
Do mnie dzisiaj przyszła ta wredna @ :(. Już wczoraj wieczorem czułam, że przyjdzie:( Trudno jakoś dam radę, pewnie zajrzę tu w przyszłym miesiącu, żeby się troszkę ponakręcać ;) Tak myślałam, że powodem był mega stres jaki miałam. A-B-C myślę, że powinnaś się już cieszyć. Czekam z niecierpliwością na wieści:) Ja nie miałam żadnych objawów i dupa, a u Ciebie ciąża jak ta lala, mówię Ci :)

Gość mycha123456789
ulalala, bardzo mi przykro, ale wierze że Ci się uda...Wiecie wczoraj oglądałam film (wiem, że film to nie rzeczywistość ale....), polski ,,Nigdy nie mów nigdy", główna bohaterka nie mogła zajść w ciążę, aż tu nagle.....bliźniaki...:-) Odrazu pomyślałam o Was, i wierzę że Wam się też uda!:-)

Gość ulalala!
Dziękuję :) Kochana. Jestem, cały czas mam nadzieję, że kiedyś w końcu się uda.

Gość mycha123456789
na pewno się uda...cierpliwości:-) ja mocno trzymam kciuki i wierzę że się uda!

Gość znam pewną niepełnosprawną
umysłowo kobietę, która skończyła już 40 lat, jest drobniutka i malutka. Od dawna widywałam ja w towarzystwie też troszkę opóźnionego w rozwoju faceta. Razem pracowali sprzatając klatki schodowe. I wiecie co? Oni maja teraz malutkie dziecko. Dwie osoby niepełnosprawne umysłowo. Czy tak powinno być? Czy to na prawdę Bóg tak chce?

Gość mycha123456789
co to za pytanie? dwoje alkoholików też ma dziecko, i nikt z tego problemu nie robi. Ludzie niepełnosprawni mają tak samo prawo do miłości i szczęścia (a co za tym idzie) jak i Ty.

Gość znam pewną niepełnosprawną
zdiagnozowano, że jej rozwoj umyslowy zatrzymał sie na poziomie kilkuletniego dziecka. O facecie niec nie wiem poza tym, że też jest niedorozwiniety. Moje zdsanie jest takie, że obie te osoby potrzebują pomocy innych osób. Tak jak dzieci. W związku z powyższym uważam, że ta para nie powinna mieć potomstwa gdyż nie jest w stanie samodzielnie wychować swoje dzieci. Czy na prawdę ja jestem w błędzie?

Gość mycha123456789
rozumiem Twoje oburzenie ale ja uważam że takie osoby również mają prawo do dziecka, a nawet potrafią bardziej kochać niż nam się wydaje.

Gość ulalala!
Bardzo często zadaję takie pytanie dlaczego tak jest, że ci co naprawdę chcą, maja wszystko by zapewnić dziecku dobre dostatnie, pełne miłości życie, muszą latami walczyć, by stać sie rodzicami. A ci co nie chcą, nie są wydolni wychowawczo, mają gromadki dzieci, które potem przez ich problemy lądują w domach dziecka. I pytam gdzie tu jest sens???

Gość ja mam wszystkiego dosyć
mam wszystko... mieszkanie, dom w budowie , samochody, pracę za x tysięcy zlotych i co z tego? kurwa co z tego? jak jestem czterdziestoletnią bezdzietną babą?

Gość daj znać ABC co z Tobą
trzymam kciuki za to abyś została mamusią wiem co to znaczy bardzo tego pragnąć ja straciłam swoją szansę, nie będę już miała dzieci...

Gość ulalala!
Czy próbowałaś wszystkiego(in vitro?), ja jeszcze poczekam kilka miesięcy, ale jestem pewna, że jeżeli nic mi nie pomoże nie będziemy się wahać, ani chwili. Zrobimy wszystko co się da (oczywiście w granicach rozsądku), wiesz, nie chciałabym usiąść jako sześćdziesięcioletnia kobieta i wyrzucać sobie, że wszystkiego nie spróbowałam. Jeżeli się nie uda trudno. Też nie jestem młoda,dzieci moich rówieśniczek kończą podstawówkę:(