Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz plany i marzenia

Zwiazalam sie z CUDOWNYM facetem a rozstalam z IDIOTA..

Polecane posty

Nasze plany marzenia nadzieje... prysly jak czar... Stalo sie. Nie jestesmy razem. Niestety ludzi poznaje sie po fakcie, nigdy przed, albo ludzie potrafia dobrze sie maskowac... tylko po co.. ;/ Otoz moj problem polega na tym ze w imie naszej pieknej milosci powstal nowy potomek :D Moj byly przez jakis czas w ogole nie dawal znaku zycia, przepadl jak kamien w wode, nagle po miesiacu pojawia sie z nikad i twierdzi ze bedzie dawal pieniazki na dziecko i chce je widywac. Zgodzilam sie, pod warunkiem ze napewno bedzie dawal na syna... Dal raz,i dokupil cos tam malemu. Mija nastepny miesiac a on znowu nie daje tlumaczac ze nia ma etc, mimo ze dobrze zarabia. Nie chce go podawac o alimenty bo to jego zasranym obowiazkiem jest.. W koncu kazdy rodzic ma prawa i obowiazki, ale zeby miec 1wsze musi spelniac 2 prawda?? I nie wiem co zrobic? Napewno nie bede sie go prosila o to zeby dawal na dziecko, poniewaz tez sobie radze.. ale chce zeby nauczyl sie w koncu ze dziecko to nie zabawka.. i cos go powinno obowiazywac./. hm

masz 2 wyjścia albo o alimenty i niech się zajmuje dzieckiem albo sprawa o odebranie praw rodzicielskich. ps. tak to jest jak się idzie do łóżka nie znając partnera...

Nie znajac? Wlasnie znajac i to dobrze, tylko ze jest cos takiego jak alter ego prawa?? Znasz jedna osobowsc... a druga??? Mysle poprostu ze zabronie mu kontaktow z dzieckiem i na tym sie skonczy. Nie blagam o kase, bo nie zbawi mnie te kilka marnych groszy. Chce zeby mial szacunek, a nie nadal byl ptaaszkiem... fruuu

Gość Bella Black
No i good choice:) Ja tez mam CUDOWNEGO FACCETTA