Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona z lapka

Ma ktoś laptopa Hp?

Polecane posty

jestescie zadowoleni? Bo moj to jeden wielki złom.

Chujowin jedna wielka. Wiatraczek mam na spodzie i sie non stop przegrzewa. Dostalam go od siostry, miesiac uzywala i postanowila kupic sobie nowy (ja splacalam raty), ale jak tylko bede miala kase to sobie kupie inny. Bateria starcza na niecala godzine. Nie wiem nawet czy na 40min :O

dokładnie-jakbym czytała swoją opinie:-) Od spodu jest gorący, czasami nie chce się włączyc, muli, z tą baterią identycznie jak u Ciebie. łapie zawiechy...od początku taki jest.

A ja mam 2 laptopy HP i jakoś działają. Pierwszy tańszy był i mam go już 3 lata, teraz własnie z niego piszę, leży mi na kolanach i jakoś nic się nie przegrzewa. Nigdy się nie zepsuł ani nic z tych rzeczy. A drugi laptop był dużó droższy i jest też dużo używany, a dwa lata już działa bez problemu. Mój tata też ma laptopa HP i też sobie go chwali....

Bateria w trybie oszczędnym trzyma mi 3 godziny - niecałe ale cos koło tego. W drugim laptopie była raz wymieniana, bo mój maż bardzo dużo z niego korzysta i padła niestety, ale też długo trzymała.

Gość nooooooooooo
nigdy wiecej HP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam tego dv5 pavilona. a jak podłącze modem od internetu to masakra... cały goracy...

Myśmy przed tym HP kupili Siemensa, bo miał większy ekran i był tak cichutki, że nawet nie było słychać czy jest włączony. Jednak co chwilę się tak zawieszał, że po tygodniu jechaliśmy go oddać i wymieniliśmy właśnie na HP.

moja bateria-niecała godzina. Najgorsze,ze jest taki wolny. Prosze nie radzcie mi, by go zresetować, bo już to przerabiałam,.

Ja nie pamietam jakiego mam, bo teraz korzystam z laptopa w pracy. Moja mala siostra tez ma HP i tez chce wymienic. Nie slyszalam zbyt dobrych opinii o laptopach tej firmy. ps. dlugo ze swojego nie korzystalam bo mi sie kabel (ladowarka) spalil.

Gość najdziwniejszy
po pierwsze, jak mowisz o laptopie to podawaj konkretnie model po drugie, tak to jest jak kupuje sie "co pan poleci" i wierzy sie w "znane" marki 🖐️

no mój cichy nie jest. jak suszarka.

Moja blizniaczka ma sony vaio, jedyny dzwiek jaki wydaje to tylko PIK jak sie go wylacza. A moj wlasnie jak suszarka.

Myslałam,ze nie bede tak rozczarowana. Wydawało mi się,ze HP to dobra firma:-( kupiłam go ponad 1,5 r temu za 3500zł z tego co wiem, jest ubezpieczony nawet od szkody z mojej winy, bo placiłam za to dodatkowe pieniądze... Tylko ja mam w nim mase dokumentow, tez tych słuzbowych, wiec jak go oddam to mi przepadna, częsc pozgrywałabym na plyty ale częsci nie dam rady. Np mam zainstalowany internet i nie znam do niego nr pin, bo na poczatku wziełam,zeby zapamietało ten nr. JAk pojde do Plusa z tą kartą sim z modemu to sparwdzą mi?

Gość geedy
"Najgorsze,ze jest taki wolny." To świadczy tylko o tym, że sprzęt masz słaby, a nie, że laptop zły debilko. Jak się kupuje coś taniego bez głowy to się później ma słaby SPRZĘT. HP nie produkuje kart graficznych ani procesorów. Zresetować komp... średniowiecze :O "dlugo ze swojego nie korzystalam bo mi sie kabel (ladowarka) spalil." Jest takie coś jak instrukcja obsługi. Laptopy ogólnie nie trzymają długo. Jak na razie widzę, że tylko narzekania na HP są, ale nikt jeszcze nie pochwalił innego. Moim zdaniem to jedna z lepszych firm.

Gość geedy
"częsc pozgrywałabym na plyty ale częsci nie dam rady." Wiesz co to są płyty DVD? Mają pojemność 4.7GB Ile Ty masz tych dokumentów i ile ma Twój dysk, że dla Ciebie to wielki problem? Co w nim takiego złego jest, bo nie napisałaś. To, że zapomniałaś PIN, to chyba nie wina kompa. Co Ci w nim nie pasuje dokładnie?

Ciesze sie ze sie znasz, ale debilka nie jestem. Słaby sprzet, a laptop to co to jest? Tez chyba sprzęt. Chwalę laptopa-LENOVO

Gość geedy
Dalej nie napisałaś co Ci w nim takiego nie pasuje. Pudełko nie odpowiada za szybkość.

Napisałam: grzeje sie (zawsze stoi na biurku, nigdy np na jakims kocu) nie chce sie włączyć czasami, bateria trzyma niecałą godzinę, ciągle wyskakują jakies błędy. jak zamuli, to muszę go wyłączyc zeby zalapał. Dodam ze oprogramowanie to Vista. I jak podłącze modem internetu to grzej sie jeszcze bardziej. No i piwiedz mi, czy jak pojde do salonu z ta kartą to sprawdzą mi ten nr pin?

Ale odpowiada za grzanie, nietrzymanie baterii...

Gość geedy
"grzeje sie (zawsze stoi na biurku, nigdy np na jakims kocu)" każdy laptop się grzeje. Nie ma wystarczająco miejsca na duży wiatraczek. Pewnie masz jakiś stary model i wiatraczek jest skierowany jedynie w dół. Możesz go na czymś położyć żeby chociaż 1 cm miał odstępu od podłoża i nic nie stykało się z miejscem gdzie wiatraczek chłodzi. "nie chce sie włączyć czasami" Laptop jest uszkodzony, już dawno powinien być w serwisie. "bateria trzyma niecałą godzinę" Przy opisie każdego laptopa jest czas jaki 'trzyma' on na baterii. Jeśli od początku nie trzymał tyle ile powinien, to już dawno powinien trafić na gwarancji do servisu. Jeśli pisało, że tyle trzyma, no to już pretensje do siebie. "ciągle wyskakują jakies błędy." To nie wina laptopa tylko oprogramowania. Przeinstaluj Vistę czy przywróć do początkowych ustawień i problem zniknie. Vista jest uważana za bardzo zawodny system. Większość użytkowników przechodzi na Win 7. "jak zamuli, to muszę go wyłączyc zeby zalapał." To też pewnie wina oprogramowania. "No i piwiedz mi, czy jak pojde do salonu z ta kartą to sprawdzą mi ten nr pin?" Nie pracuję w żadnej telefonii komórkowej, więc nie wiem. Wiem tylko jedno: wykonanie telefonu do informacji Plusa i zapytanie o to, to minuta. Chociaż współczuję, bo moim zdaniem Plus ma najgorszą obsługę klienta z wszystkich znanych mi sieci.

No dobra oddam go do serwisu i? Wszystko mi sie usunie:-( A oprogramowania nie zmienie, bo ominie mnie gwarancja

On się potrafi nagrzac w pol godziny i się wyłaczyć. zalezy od dnia... i to tak,ze sie go dotknąc nie da.

W necie jest masakra o HP, nigdy już nie kupię :o A jakie są jazdy z reklamacjami, to szkoda gadać, poczytałam trochę i mam dość :/ Mój ma parametry ma świetne, mocna grafikę, procesor, sprawdzałam jak kupowałam wszystko i wtedy to był jeden z lepszych na rynku, dałam prawie 4 tys :/ ... A od samego początku się grzeje tak, że mogłabym jajko usmażyć na nim :o I chodzi głośniej niż suszarka :o Byłam czyścić wentylator i to nic nie pomogło :o Z zacinaniem to samo, wiesza się, sam wyłącza :o Z takim dziwnym dźwiękiem :o A bateria to maks godzinę od nowości :o I tak po gwarancji już jest więc nic nie zrobię, ale już nigdy nie kupię HujPe :/