Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La_Vista

Mieszko I szkoda, że Ty to nie byłeś Ty.....

Polecane posty

Skasowali temat z tym "Twoim" zdjęciem, a właśnie miałam napisać, że mi się podobasz, że daję Ci 27 lat i że umówiłabym się z Tobą. Szkoda, ze Ty to nie Ty....

Sam zglosilem temat do usuniecia. Na dzien dzisiejszy wygladam 100% tak samo jak na obu zdjeciach. :)

zdesperowana - ale to nie było przecież jego zdjęcie :) I nie doczytałam do końca, bo skasowali.

Ostra - a na tych zdjęciach to wkońcu Ty czy nie Ty? Bo ładna jest ta kobieta na zdjęciach....

La Vista , spowiadac się tysięczny raz nie zamierzam :O Wystarczy zapytać co namniej dwóch osób z kafe które mnie widziały na żywo , np Diabła

no nie bylo jego zdjecie ale moderatornia nie wnika tak gleboo w temat - jak mamy oceniac kogos itd to temat jest automatycznie na liscie do usuniecia czy ktos go zglasza czy nie. to samo z wyborami najpiekniejszej, najmadrzejszej na kafe itd.

Ostra - spokojnie, nie chcesz odpowiadać to nie musisz. Nie lubię plotek, a pytanie się kogoś innego o kogoś to dla mnie ploty. Nie lubię gadać o kimś za jego plecami, więc zapytałam Ciebie osobiście - ale przepraszam, skoro czujesz się urażona. Mieszko - a Ty to dobry jesteś :)

Zdesperowana, a w sumie popieram, że usuwają te tematy, bo na nich zawsze nie ciekawie się dzieje :)

Ostra - ok, rozumiem, jestem tu w sumie od niedawna, więc nie wiedziałam. Dzięki :)