Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te upały okropne

Mam odstające uszy, a jestem skazana na koka?

Polecane posty

Gość te upały okropne

ślub za miesiąc, więc jeszcze nie wiem jaka będzie pogoda. Jestem umówiona do fryzjera, fryzura: włosy rozpuszczone, wyprostowane, wycieniowane i wpięty kwiat, ponieważ mam odstające uszy i koka nie chcę. Boję się, że jak za miesiąc będą takie upały to będę musiała mieć koka. Na sali nie ma klimy, więc boję się, że włosy będą kleić mi się do skóry, niby jest chłodno, bo pomieszczenie piwnicze, ale jednak. jak wy to widzicie? wytrzymam w rozpuszczonych włosach? oby upały do tego czasu się skończyly

Gość zdzisia misia
zaraz coś poradzimy wyślę kilka linków :)

Gość moim zdaniem jako M
nie przesadzaj, to ze bedzie goraco nie znaczy ze od razu trzeba miec koka. przeciez w ciagu nocy nie zrobia ci sie tluste kluski ani nie przykleja na stale do karku. dasz rade moze odskocznia od tematu ale... jak mozna robic wesele latem w sali bez klimatyzacji? chyba kazdy wie jakie sa temperatury o tej porze roku wiec mozna bylo wziasc to pod uwage.

Gość moim zdaniem jako M
3 link zdzisi mi sie podoba ale pierwsza fryzura jest zdecydowanie fuj :P takie klusko-straki juz lepiej miec rozpuszczone

Gość zdzisia misia
no w tej 1 co wysłałam za dużo lakieru jest i daje trochę efektu "waty cukrowej" ale gdyby nie tyle lakieru fryzurka byłaby całkiem ok :) czekolada wysłała fajne fryzurki chyba sama się skuszę na którąś na wesele w sierpniu ale jako gość ;)

Gość zdzisia misia
Gość moim zdaniem jako M
tyzem pierwszy link jest najlepszy