Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamtakiepytanie2

Prawiczek a robienie loda

Polecane posty

Gość Mamtakiepytanie2

Czy jak zrobię loda prawiczkowi to szybko dojdzie? Wiem że głupie pytanie ale moi poprzedni partnerzy byli doświadczeni...nie na erotycznym bo tam sobie jaja robią:(

Gość Mamtakiepytanie2
Naprawdę? Bo mam dziwne przeżycia byłam z facetem ponad rok, taki doświadczony męczyłam sie z 40 minut nie doszedł , i tyle go widziałam..

Gość Mamtakiepytanie2
Ktoś jeszcze?

Gość ciekawska babeczqa
widocznie kiepska jestes w te klocki

Gość Mamtakiepytanie2
Nie wiem czy kiepska.dwóch poprzednich było zadowolonych.a lodziara nie jestem , że mam ćwiczyć na każdym koło spotkam:/ może to on miał problemy

Gość Fabio Moretti
jak nie potrafisz przez 40minut doprowadzic faceta do finalu, to ewidentnie brak ci umiejetnosci

Gość marksess
powinien dojsc raczej szybko , bo nie zna dotyku kobiety . zawsze pierwszy kontakt z nowoscia smakuje inaczej .

Gość gość
Fajniejszy niż klasyczny zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z http://www.seksik-telefon24.pl/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Marta, najgorętsza laseczka na http://sextelefon.org.pl/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
są 2 opcje - albo dojdzie bardzo szybko , albo będzie miał problemy z dojściem przez masturbacje.. Spodziewaj się ,że całość będzie trwała poniżej 3 minut albo.. powyżej 10 minut ..