Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga strona odchudzania

schudłam i nie mam piersi :(

Polecane posty

schudłam 10 kg i choc jestem z tego powodu naprawdę szczesliwa bo wreszcie szczupła, niestety piersi schudły razem ze mną :( zrobiłam sie płaska, nigdy nie miałam z tym problemu zawsze miałam piersi a teraz mam NIC czy istnieje jakis sposób (naturalny) zeby je powiekszyc, ujedrnic. Czy ktos tez ma taki problem????

Gość mamuskasruskaduskapuska
ja mialam ,tez duzo schudlam,i moje piersi o 2 rozmiary..

no właśnie z piersi o rozmiarze C zrobił sie rozmiar A :((( naprawdę nie moge na nie patrzeć

mam to samo... tak to stanik mam jakiś push.. jak mam zwykły to ;| albo kapielówki... ;| ale trzeba jakoś zyc.. wole miec małe cycki i mały tyłek.. niz trochę większe cycki i duzy tyłek ;]

szkoda ze nie mozna chudnac tak zeby piersi nie malały przy okazji :(

Gość a ja mam takie wielkie cycole
i mam nadzieje, ze to ona schudna. waze az 90 kg, ale same one chyba po 20 naprawde nie macie co płakac moze być mały biust to nie koniec swiata

Gość bezradny człowieczek
nie lubie desek

Gość bezradny człowieczek
po co się odchudzacie?

Ja mam rozmiar 36D jak w tamtym roku ważyłam 67kg to miałam 34(albo 36 nie mam przy sobie)C i bylam zachwycona, ale tera zpowoli sobie chudne i trochę się boje i tak nei są tak jędrne jak bym chciała a to dego mojemu mężczyźnie bardzo się podobają... Macie jakiś dobry krem ujędrniający biust?

Gość odchudzajaca sie namiętnie
do bezradny człowieczek czy jakoś tak - po co się odchudzamy??? a jak myślisz?? najpierw gadacie ze mamy sie odchudzac bo jestesmy za grube a jak juz schudniemy to sie pytacie po co sie odchudzałyśmy??? a co wolisz? szczupła z małymi cyckami czy gruba z duzymi cyckami??

moze i nie koniec świata ale jednak smutno ze z C robią sie A

ćwiczona na ujedrnienie piersi..damskie pompki...ściaskanie "agrafki",inne ćwiczenia na ta partie ciała..masaże serum do piersi to poprawi wygląd biustu...ale potrzeba systematycznoesci życze powodzonka

a kto powiedział ze nie byłam gruba???? miałam 10 kilo nadwagi i chciałam sie tego pozbyc, wcale nie jestem jakas chuda przy wzroscie 168 mam 60 kg a wazayłam w sumie 72 wiec nie mow mi ze nie powinnam schudnac !!!

Gość gosc132132
a mam pytanie, czy jesli zmalały to obwisły tez? mam spore piersi, wiec kiedy troche zmaleja gdybym schudla to ok, tylko nei chcialabym aby obwisły..

troche tak ale mysle ze to kwestia cwiczen, kremów i tak dalej

Gość gość
Mam z tym straszny problem. Niby jestem 15-latką ale zawszy bylam zadowolona z moich piersi (romiar B75 wcześniej). Schudłam ale tylko z piersi. Dalej nie chciałam tego kontynuowac... Strasznie sie z tym męcze i trace nadzieje ze mi to wróci. Czuje sie strasznie niekomfortowo :( dzisiaj biust połowe mniejszy :( błagam co zrobić? Da sie to przywrócić?

Gość gość
a co ja mam zrobic? miseczka c za duza a z b sie wylewa. pomocy!