Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić ..

BULIMIA

Polecane posty

Gość co robić ..

jestem bulimiczką od wielu lat, mam też depresję. leczę się antydepresantami i lekami przeciw bulimii (zmniejszenie łaknienia), od niedawna po prostu nie daję już rady psychicznie, miałam momenty załamania wiele razy, próbowałam się zabić, ale jednak nie chcę tego robić, ponieważ czuję niedosyt życia, chciałabym przeżyć coś pięknego. teraz wszystko się nie układa. straciłam przyjaciela, nieszczęśliwa miłość, brak pieniędzy, szkoła zawalona, w domu tragedia i mogłabym wymieniać bez końca. środki przeczyszczające już na mnie nie działają, nawet jeżeli wypiję 15 herbatek z senesu, nic. jelita nie pracują. przytyłam, jestem zdołowana. nienawidzę wszystkiego w sobie, najbardziej jednak swojego ciała. nie umiem przestać o tym myśleć, uzależniam wszystko od jedzenia i nie jedzenia. nie panuję nad napadami, jestem w stanie zjeść wszystko.. piszę to bo chciałabym prosić o jakąś radę, może ktoś zna ciekawą książkę, optymistyczną, może ktoś ma ten sam problem i jakoś sobie radzi, jakieś sposoby.. i co zrobić, gdy senes już nie działa .. eh.

Gość to ja to ja to ja
wyjedź ze mną za granicę :)

Gość tutek-srutek
zmien lekarza

Gość do autorki pytanie
''i lekami przeciw bulimii (zmniejszenie łaknienia)'' jakie to leki? możesz podać nazwę?

Gość co robić ..
seronil oraz fluoksetyna, ale to jest bardzo słabe działanie. bardziej działają na poprawę samopoczucia, oczywiście dopiero po miesiącu ich zażywania ..