Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynnaa____24

Sama autem 1000km ratunku

Polecane posty

Gość martynnaa____24

Witam, jutro rano jadę do mojego męża ( pracuje w Niemczech pod franccuska granicą) sama autkiem, tak się złożyło. Pierwszy raz bede jechała tak daleko, co prawda lubie jeżdzic autem nie sprawia mi to problemów ale troszke ogarnia mnie panika. O czym pamiętać?? Mam navigacje ale rożnie to z nimi bywa, polegac na niej czy na rozrysowanych miastach?? A jesli skrece gdzie nie powinnam to co? Lipa chyba i nie wrócr już...

Gość martynnaa____24
Dzieki Stasiu za inteligentną wypowiedź, pytam się poważnie a dostaje niepoważne odp.

Gość A jakim autem jedziesz ???
Po Niemczech jedzie sie dobrze. Lepiej niz po Polsce.

Gość martynnaa____24
Niestety swoim, Mazdą Mx3, nie jest najgorsza, ładny kobiecy samochodzik, wzmocniony 110konny silnik aale to bardziej taka sportowa taczka niz komfortowe auto.

Gość martynnaa____24
Niby wszystko sprawdziałm, wymieniłam nawet filt paliwa, wlałam olej, dopompowałam koła, płyn do spryskiwaczy itd ale boje się, że zagubie się na autostradzie i po mnie. Ehh jutro wyjezdzam o 6 rano :/ I czeka mnie z 8/9h samotnej stresujacej jazdy

Gość Dasz rade to nie tak duzo
Po Niemczech pojedziesz atobana. Ja robie w przeciwnym kierunku 1130km. Jak mam dosyc odpoczywam, a potem dalej. Dasz rade, to troche monotonne. Jedz w nocy przez Niemcy, bo tak to mozesz trafic na korki, a te sa meczace.

Gość Wyjedz wczesniej.
Miast nie bedziesz mijac, bo autobana je omija. Dasz rade, pozatym nawet w problemach, to Niemcy to bardzo przyjacielski kraj. W Polsce jest gorzej.

Gość fsdfsdfdsfsd
czego się boisz??? Twój face padnie Ci do stóp:P

Gość Nie boj sie , Ja tu mieszkam
i kierowcy sobie pomagaja. Ja mam problemy po Polsce, bo tam nie ma wyrozumialosci, tu pomoc na kazdym kroku.

Gość martynnaa____24
13h?????? by nie! To prawda, miałam okazje jechac po niemieckiej autostradzie ( jako pasażer ;) i droga wydwałała się banalna, oprócz wspomnianych korków. Tylko że w razie problemów nie znam absolutnie niemieckiego więc to pewne że sie nie dogadam. Chyba że po angielsku :/ No i mam nadieje, że nie zbocze z trasy lub navigacja nie poprowdzi mnie tam gdzie nie powinna. Bo moja orientacja w przestrzeni jest całkowicie niewykształcona :)

Gość Jak bedziesz zmeczona to
zjedz i odpocznij, pozatym wszystko bedzie dobrze. Tu sa piekne drogi i dobre opisy, posluchaj navigacji i wszystko bedzie dobrze !!!

Gość Wszystko bedzie dobrze tylko
nie panikuj.A" propo ile masz lat ?

Gość martynnaa____24
Dzieki serdeczne za dobre rady :) Zakładam, że wszystko będzie dobrze i szczęsliwie dojadę do celu, zaopatrze sie tylko w kilka litrów wody na te nasze upały i ruszam! Pozdrawiam

Gość martynnaa____24
mam 24 lata

Gość Ja mieszkam na westwali
chetnie bym ci pomogla. Ale wiem ze strach ma wielkie oczy. Porozumisz sie wszedzie angielskim, lamanym niemieckim i polskim tez. Uwierz w siebie i bedzie dobrze.

Gość Martynnaa___24
Dokładnie :) Nie ma co sie nakręcać, jeżdze autem 6 lat po całej Polsce ( a jeeli daje rade po Polsce i po takich miastach jak Wrocław i Kraków to Niemcy mi nie straszne ;) Do tego angielski znam doskonale więc może będzie ok. Pozdrawiam